Hacım zoro zaten zırh hakisinde ustalaştı2.52
Zoro'yla Sanji'nin hakilerini karşılaştırmayın ya, kamon.
Sanji de gözlemde bunlar E.oda tarafından sbs de açıklanmış şeyler
Hacım zoro zaten zırh hakisinde ustalaştı2.52
Zoro'yla Sanji'nin hakilerini karşılaştırmayın ya, kamon.
Tartışmasız hem de.Gözlemde Sanji önde ?
Yok o kadar da değildir. Jinbei>Sanji kesinde. Zoro işi wanoda belli olur.Adam gibi Zoro,Mihawk,Shiryu dışında kılıç ustaları görünce belli olacak.Güç içinde. :S
Direkt söyleyeyim madem.
Jimbei>Zoro, Sanji.
Sağol zahmet ettiğin için de, Sanji gözlem master diyor mu Oda ? Yoksa gözleme yatkın ve 2 yıl gözlem mi çalıştı ?@AntiNewEra
Luffy (Haoshoku Haki), Zoro (Busoshoku Haki), Sanji (Kenbunshoku Haki)
Bak bunu E.oda yazdı. Senin için gidip buldum değerimi bil
Seninki bir cevap sayılmaz ama. :/ Karakterlerin kendi içlerinde yatkın olduğu türleri söylemiş sadece mangaka. Yani Zoro b.hakiye yatkın olmasına rağmen k.hakide Sanji'den iyi olabilir. Bu bilgide aksi geçmiyor. Ha mangadaki olaylardan böyle olmadığını biliyoruz orası ayrı mesele.@AntiNewEra
Luffy (Haoshoku Haki), Zoro (Busoshoku Haki), Sanji (Kenbunshoku Haki)
Bak bunu E.oda yazdı. Senin için gidip buldum değerimi bil
Üçü de bu konuda usta değil sadece yatkın olduklarını ve 2 yıl boyunca hangi haki türünün üstünde durduklarını belirtti.Sağol zahmet ettiğin için de, Sanji gözlem master diyor mu Oda ? Yoksa gözleme yatkın ve 2 yıl gözlem mi çalıştı ?
Gözlem master buysa çünkü, üstü kalsın ya..
Tam da buraya gelmek istiyordum.Seninki bir cevap sayılmaz ama. :/ Karakterlerin kendi içlerinde yatkın olduğu türleri söylemiş sadece mangaka. Yani Zoro b.hakiye yatkın olmasına rağmen k.hakide Sanji'den iyi olabilir. Bu bilgide aksi geçmiyor. Ha mangadaki olaylardan böyle olmadığını biliyoruz orası ayrı mesele.
Bence gayet yerinde bir cevap. Ben direk cevabı attım. Soruda specialize geçiyor yani uzmanlaşmak. E.odanın cevabı ise bu attığım resim.Seninki bir cevap sayılmaz ama. :/ Karakterlerin kendi içlerinde yatkın olduğu türleri söylemiş sadece mangaka. Yani Zoro b.hakiye yatkın olmasına rağmen k.hakide Sanji'den iyi olabilir. Bu bilgide aksi geçmiyor. Ha mangadaki olaylardan böyle olmadığını biliyoruz orası ayrı mesele.