Onlar yaklaşmış amaçlarına ama Usoppta bir gelişme yok ne yazık ki.Tıpkı Luffy'nin korsanlar kralı olmaması ya da Sanji'nin All Blue'yu bulmaması gibi. Tanıdık geldi mi
Onlar yaklaşmış amaçlarına ama Usoppta bir gelişme yok ne yazık ki.Tıpkı Luffy'nin korsanlar kralı olmaması ya da Sanji'nin All Blue'yu bulmaması gibi. Tanıdık geldi mi
Olabilir, sorun yok. Elbaf'ta gelişme göstermezse beklentilerin altında kalmış olabilir ancak.Onlar yaklaşmış amaçlarına ama Usoppta bir gelişme yok ne yazık ki.
Orası çok tartışılabilecek bir yer bence. Benzeri bir olayı ilk defa görsek ya da seri başında olsak da Usopp bunu yapsa insan o kadar gocunmaz ama kaç bölüm geçtikten sonra dahi arkadaşlarını bırakıp gitmesi hatta o sırada suçu da kendi üzerinden atması gibi durumlar beni de epey rahatsız etmişti. Belki bu Oda'nın 7'sinde neyse 70'inde de odur deyiş şeklidir.Tayfadaki herkes adım adım hayallerine yaklaşırken Usopp Doffy'nin yanındaki sümüklü heriften kaçıyordu hala cesaret konusunda pek fazla gelişmemiş.
Dünyanın %90'ı korkaklardan oluşuyor, sen onları sevmiyorsun eyvallah da onlar kendini kabullenip bu karaktere benzemeyi yediriyorlar demek ki :/İnsanların Usopp'ta kendilerini bulması söylemi kadar büyük bir yalan görmedim bu hayatta. (Aa Usopp'luk yapıp yalan söyledim farkında olmadan xd) Hele hele kendim için konuşursam Usopp'la zerre alakam dahi yoktur. :S Yalandan ve özellikle de korkaklıktan ve korkaklardan nefret ederim. :/
Pirviyısli oan van piisOnlar yaklaşmış amaçlarına ama Usoppta bir gelişme yok ne yazık ki.
Germa'nın minnet duyması da beklendik bir şey değildi. Sanji'ye hiç acımayan kişilerdi bunlar. Aynı şekilde gene beklenmedik bir hareket yaparak direkt ast tayfa olabilirler.-Germa, Luffy'nin adamı olmaz. Müttefik olur veya Alabasta gibi sempatizan duruş sergiler.
-BM korsanları gerek şans ve gerek kurgu ile o kadar zayıf düşürüldü ki. Şuan Balıkadam adası saldırıya uğrasa ne koruyacak gücü kaldı nede Linlin bayrağının yerine Hasır Şapka bayrağı assa saldıracak gücü kaldı.
-BM bayıldıktan sonra işler çok saçma sapan bir duruma gelmeli ki oradan sağ çıkabilsinler. Çünkü BM'in öldürülmesi gibi bir senaryo mümkün değil.
Gerek kopyalanan kitabenin boşa gitmesi, gerek ileride Luffy ile dövüşeceğinin 2 kere sinyalinin verilmesi.
-Kaldı ki, BM öldürülürse Luffy Tottoland'e bayrak çekecek kadar sıfatsız değil. Hele ki onu öldüren Bege olursa Hasır Şapka bayrağını kim ne yapsın.
Şöyle belirteyim, şuan güncelde Tottoland'e geldiklerinin 2. günündeler. Sabaha doğru 3 gün olacak. Sanji'yi alırken yonkou toprakları içinde tüm oluşumu yok etmek başlı başına göze batıyor. 2 gün içinde; 2 komutan, binlerce asker, Carmel Ana resmi, Düğün pastası, Kitabe kopyası, ulaşım ve iletişim ağları, ele geçirildi, yok edildi ve yenildi. Yıkılan şehirleri söylemiyorum bile. Tam 3 gün içinde kendi topraklarında bir Yonkou'u yenebiliyorsa kurgu, burada bir yanlışlık ararım.
C.C konusunda katılıyorum. Dediğim gibi Germa gemisinden çıkma veya birine yakalanmış olma ihtimali var. Uçabildiği için öncesinde deniz böceklerine yakalanmadığını varsaysak bile Tottoland'den çıkarsa nereye nasıl gideceği belirsiz.
Aynen acaba seri sonunda da böyle mi diyecek yoksa Usopp kendi karakterini aşıp 70'inde farklı biri mi olacak? Merakla bekliyorumOrası çok tartışılabilecek bir yer bence. Benzeri bir olayı ilk defa görsek ya da seri başında olsak da Usopp bunu yapsa insan o kadar gocunmaz ama kaç bölüm geçtikten sonra dahi arkadaşlarını bırakıp gitmesi hatta o sırada suçu da kendi üzerinden atması gibi durumlar beni de epey rahatsız etmişti. Belki bu Oda'nın 7'sinde neyse 70'inde de odur deyiş şeklidir.
Onlar yaklaşmış amaçlarına ama Usoppta bir gelişme yok ne yazık ki.
Aynen bazen tayfadaki herkes hayallerine ulaşırken bir tek aynı kalacakmış gibime geliyor.Orası çok tartışılabilecek bir yer bence. Benzeri bir olayı ilk defa görsek ya da seri başında olsak da Usopp bunu yapsa insan o kadar gocunmaz ama kaç bölüm geçtikten sonra dahi arkadaşlarını bırakıp gitmesi hatta o sırada suçu da kendi üzerinden atması gibi durumlar beni de epey rahatsız etmişti. Belki bu Oda'nın 7'sinde neyse 70'inde de odur deyiş şeklidir.
Oda, Çehov'un silahına göre yazıyor hikâyeyi resmen. Her halükarda hayalini gerçekleştirir.Aynen bazen tayfadaki herkes hayallerine ulaşırken bir tek aynı kalacakmış gibime geliyor.
Gerçekleşir de en son gerçekleşecek gibi.Oda, Çehov'un silahına göre yazıyor hikâyeyi resmen. Her halükarda hayalini gerçekleştirir.