Kim sana rüzgar gülü dedi çiçeğim, kaçırdım ben orayı?Katılıyorum. OP'ta önemli olan hikaye. Linlin kurgu olmasa bizimkileri 10 kez öldürmeliydi.
Mesele o değil be Saka. Mihawk amiral veya yonkou etmeyebilir. Ama her şeyini göstermiş gibi bir kurnazlığın ardına saklanıp karakteri ezmeye çalışma durumu var. Eleştirilen budur. Bunun üzerinden bilinçli olarak bize rüzgar gülü muamelesi yapılıyor. Mihawk işlenince de ama MF'de öyle gösterildi denecek. Halbuki göstermediği şeyler var ama onlarla bir amiral edeceğini sanmam dense hiçbir şey diyemem çünkü kişisel beklenti orası artık.
Not düşeyim bu arada ben Mihawk fanı değilim. Mihawk'ı amirallerden bir tık üstte bekliyorum. Sağ kolun bir tık üstüne kadar da şaşırmam seviyesine.
İşin hikaye boyutu da var tabi @Siyah Ateş'in dediği gibi. Mesela Linlin. Koskoca yonkou bizimkilere ciddi bir tehdit olamadı bütün arc boyunca. Yonkou olduğunu bilmesek yaptıklarına bakarak kimse adam yerine koymaz burda. Ama bu kadın WB ile aynı seviyede işte. Mesela Smoothie her ne kadar vasıfsız takılsa da 932 milyon ödüllü bir tatlı komutanı. Şu ana kadar yaptıklarına baksan Zoro'nun tırnağı etmez. Ben şimdi Zoro, Şumuti'yi ezer desem rüzgar gülü olurum. Ama haklıyım çünkü mangada öyle gösterildi? Öyle değil işte. Neyse sıkma canını be Saka. Herkes buğday ben saman. Herkes haklı ben yaman.
Beklentiye gelecek olursak ben zamanında demiştim Mihawkın azami seviyesi bence Fujidir diye ve bu bi ezme değil kesinlikle. Amiral ezme olmaz sanırım. Ama en makul geleni bence amirallerin altı olması. Sağkol üstü olur altı olur bilemem de amirallerden üstün ya da denk bi izlenim alamadım ben Mihawktan. Çıkarsa da yanılmış oluruz, e insanız böyle basit konularda yanılmak çok da abartılmamalı, aksi de öyle. Böyle derler deyip tavırlı biraz da imalı davranmanı çok yerinde bulmamıştım sadece.
BigMom konusunda tespitlerine bazı itirazlarım olsa da -bence seviyesini fazlasıyla gösterdi- mesele değil. Farklı görmüşüz, anlamışız deriz. Senin canın sıkılacağına Mihawk kk olsun be Rika’m!