Demi iki gün sonra vs ler başlar.Daha bu iyi günleri, yakında dibi görecek.
Başlasın ya onun da modası geçecek aslında geçti ama anlamıyor insanlar. .DYakında Jinbei modası başlıyor. New nakama newkama vs. vs.
Demi iki gün sonra vs ler başlar.Daha bu iyi günleri, yakında dibi görecek.
Başlasın ya onun da modası geçecek aslında geçti ama anlamıyor insanlar. .DYakında Jinbei modası başlıyor. New nakama newkama vs. vs.
Tayfanın geri kalanı harbi şerefsiz. Franky katıldığı tayfanın elemanını dövdü paralarını çaldı. Robin ihanet etti tayfasına güvenmedi. Brook desen pants pants diye geziyor. Usopp mörö gö mörö gö diye zırlayarak kaptanına isyan etti birde tayfadan ayrıldı adama bak tam şerefsiz. Sanjiyi anlatmama gerek yok. İki meme görsün kaptanını satar şerefsiz. Chopper desen ağlak erkek. Erkek mi o da belli değil. Drumda kendisini büyüten koca karıyı yalnız bıraktı ne biçim erkeksin lan sen şerefsiz. Zoro geçmek istediği adamdan eğitim aldı önünde diz çöktü tükürüğünü yaladı şerefsize bakar mısın? Yüzsüzlükte master yapmış. Namiyi esgeçiyorum yaptıkları hepimizin malumu.Hani luffy sağ kol alsın eyvallah ama adam akıllı alsın. Kazandığı zaman iyi mücadele etti hakkıyla kazandı diyebilelim istiyorum. Luffy alsın almasına da bizim tayfanın gerisi şerefsiz galiba. Dövüş vermiyor verdiği zaman da abuk subuk kişilere karşı veriyor.
Karşı çıkan yoksa toplanıp odanın evini basmaya gidelim.Bir nesile alttan alta şerefsizlik enjekte etti.Sonrada korsanfanı fairy tail fan vs. yaparız.Tayfanın geri kalanı harbi şerefsiz. Franky katıldığı tayfanın elemanını dövdü paralarını çaldı. Robin ihanet etti tayfasına güvenmedi. Brook desen pants pants diye geziyor. Usopp mörö gö mörö gö diye zırlayarak kaptanına isyan etti birde tayfadan ayrıldı adama bak tam şerefsiz. Sanjiyi anlatmama gerek yok. İki meme görsün kaptanını satar şerefsiz. Chopper desen ağlak erkek. Erkek mi o da belli değil. Drumda kendisini büyüten koca karıyı yalnız bıraktı ne biçim erkeksin lan sen şerefsiz. Zoro geçmek istediği adamdan eğitim aldı önünde diz çöktü tükürüğünü yaladı şerefsize bakar mısın? Yüzsüzlükte master yapmış. Namiyi esgeçiyorum yaptıkları hepimizin malumu.
2 hafta bekleyince İnşallah ara vermez hemen.70 sayfa.
Bak Jinbeiyi saymayı unutmuşum.Karşı çıkan yoksa toplanıp odanın evini basmaya gidelim.Bir nesile alttan alta şerefsizlik enjekte etti.Sonrada korsanfanı fairy tail fan vs. yaparız.