Siyah Şapka Katakuri diye denizlere yelken açmasın bu şimdi? .d .dÖzellikle onun davranışı sonrasında kavradı bunu. Ve sonunda ona göre tepki verdi. Şapkayı alıp koyması felan çok anlamlı bir jest. Luffy iyi yapıyor bunları.
Siyah Şapka Katakuri diye denizlere yelken açmasın bu şimdi? .d .dÖzellikle onun davranışı sonrasında kavradı bunu. Ve sonunda ona göre tepki verdi. Şapkayı alıp koyması felan çok anlamlı bir jest. Luffy iyi yapıyor bunları.
İleride Yonkou olduğunda gelip KK Luffy'e teslim ediyormuş. Reyiz beni de adamın yap diye.Siyah Şapka Katakuri diye denizlere yelken açmasın bu şimdi? .d .d
Veda busesiSeninkinin ağzından almışlar cügarayı, öpecek mi hatun en dersin? Yoksa akciğerlerini mi temizliyor?
Alsın yanında götürsün, tayfada yer var Bol bol komiklikler şakalar izleriz geceleri yanyana duramamaları üzerine, ekşınlar mekşınlar engeller bir araya gelmelerini. Çok rahat hayal edebiliyorumVeda busesi
Tövbe de laAlsın yanında götürsün, tayfada yer var Bol bol komiklikler şakalar izleriz geceleri yanyana duramamaları üzerine, ekşınlar mekşınlar engeller bir araya gelmelerini. Çok rahat hayal edebiliyorum
Abi adam dayanıklı da olsa zaten peygamberliğini ilan eder. Misal aynı şekilde K. Haki fakiri bir Jack ya da King görebiliriz. Her yönden iyi olan biri zaten çok daha ayrıcaklı bir konumda olur. Bu kişiler de amiral ve yonkoular. Adam uzun bir süredir fiske yememiş, nasıl dayanıklı olsun? Dayak yemek ne bilmiyor ki dayansın?Olur mu amaneden ya Bu adam sağ kol,yeri geldi marco ile yeri geldi ben beckman la savaştı.Ya da yonkou adamı olmasa bile novalarla kapıştı.Bari luffy de yatıp kalsın ama ayakta durması kötü kısım.