Luffy 1 milyarlik adam olsa da alır. Alacağım dediği kişiyi alır. Bundan sonra bunu dikkate alın.
Luffy artık en az 1 milyar beli len!!!!
Bruleyi alıp çıkacağını bekliyor adadakiler ama Pekoma gelip bruleyi alıp çıkarıyormuş.Geçmiş olsun kaybettik o zaman
@amaneden Bruleyi alıp ayna dünyasından çıkıyor ya onu bölümün başı, Kata'nın düşmesini sonu diye okudum o yüzden oldu bu karışıklık
Doğruysa mantıklı şekilde yenemedi, sıkıntı büyük Böyle manga'yı sallaya sallaya bizde çizeriz.Ne bekleniyodu anlamdım luffy'nin zaten yenilmicegi belliydi.
Böyle daha iyi oldu bençe ark biter sonunda reverie arci başlar.
Ayrıça bu olayların dünyaya yayılmasını heyçanla bekliyorum umarım
yayılır.
Yani ilerde yenersin demek istiyor.Uzak gelecek derken Katakuri kendini BM'a mı çok uzak görüyor yoksa BM'ın bile Korsan Kral olmaya bu kadar uzak olmasından mı yola çıkıyor. Hmm
Neyse dandik bölümmüş.
Doğru dedin bak unutmuşum çift sayfayı :/ dolu dolu ne güzelAaa ama ayıpsın Sanji ile Pudingi falan kocaman çift sayfa çizmiştir. 10 sayfa değil yani tamam mı? .s
Şimdi doğru düzgün okudum, adamlar öyle bir beklentiye girmişler. Ben gerçekleşti diye okudum.Bruleyi alıp çıkacağını bekliyor adadakiler ama Pekoma gelip bruleyi alıp çıkarıyormuş.
Hee anladım.@amaneden Bruleyi alıp ayna dünyasından çıkıyor ya onu bölümün başı, Kata'nın düşmesini sonu diye okudum o yüzden oldu bu karışıklık
Bilemedim, ikilemdeyim :TBence BM yi alacaksın ama daha çok zamanın var gibi bir anlamı var
O zaman Luffy iki tane Sabo alır şu an :/Luffy 1 milyarlik adam olsa da alır. Alacağım dediği kişiyi alır. Bundan sonra bunu dikkate alın.
Bi dk bişi konuşuyoz.Yolcunun nereye gittiğini bilmeden bilet kesen gişe görevlileri gibisiniz