Eksik yanlış tanımlama doktor, hastalarına da böyle mi teşhis koyacaksın sen Hastaya şuran ağrıyor mu diye şurdan başlıyor cevabı alınca, ama şurası da kesin ağrıyordur, eksik söyleme pis hasta diyemezsin mesela. Neren ağrıyor diye sorup kapsamlı cevap alırsın.Eksik olduğu gerçeği değişmiyor kardeş.
O da Luffynin Katayı karakteri ile etkileyerek vurduğu psikolojik darbesi.
Luffy herkese şapka çıkarmaz böyle.
Aynısını ben de dedim. Luffy'nin hayallerini söndürmek istemedi, kendini yere bıraktıBence Kata yenilmedi, yenildim numarası yapıyor Luffy'den etkilendi ve içinden bu sistemi değiştirecek olanın Luffy olacağına inandı ve iradesini bu yönde kullandı. Dövüşün başındaki Kata ile sonundaki Kata aynı değil. Dövüşün başında olaylara iyi/kötü olarak bakan biri vardı. Ana'ya tehlike oluşturan her şey kötüydü. Ama dövüş devam ettikçe Kata, kendisi ve bulunduğu yerle alakalı sorgulama yapmaya başladı. Bazı şeylerin değişmesi fikrinin korkutucu olmadığına inanmaya başladı. Bu değişimi de Luffy'nin yapacağına inandı. O yüzden Luffy'ye o geleceği görme muhabbetini yaptı.
O bıraktığı hasır şapka değil, Şapkasının üzerine taktığı siyah bir şapka vardı onu bırakıyor.O Şapkayı oraya bırakıp gitmez heralde.Shanks ın ona dediğini diyorumuş kata ya bu şapkayı veriyorum sana bir gün güçlü bir yonkou olduğunda getir bana ver diyormuş
Ön yargıyı hiç sevmem hatta spoilera bakıp bölümü değerlendirenleri hep eleştirmişimdirDur daha tek sayfa gördün.
O gerçek şapka değil yav. Bege'nin verdiği şapka.O Şapkayı oraya bırakıp gitmez heralde.Shanks ın ona dediğini diyorumuş kata ya bu şapkayı veriyorum sana bir gün güçlü bir yonkou olduğunda getir bana ver diyormuş
Evet oŞapka'nın üzerine taktığı fötr değil mi o? Mafya görüşmesi şeysinden kalma.