Manga okumayı unuttuysan hatırlatacak değiliz. Sağdan sola, yukarıdan aşağıya okunuyor, bilgin olsun.İşlerine gelen yerleri görüyor onlar
Manga okumayı unuttuysan hatırlatacak değiliz. Sağdan sola, yukarıdan aşağıya okunuyor, bilgin olsun.İşlerine gelen yerleri görüyor onlar
Bilmiyorum belli değil. Bir şeyler yaptığı kanısındayım.Orda öpmüyor mu Sanji'yi? Bu manga sayfalarındaki ses efektlerinin anlamını bilen varmı bu arada?
Yanlış tespitler.Çok kötüye bastım. Katakuri'nin yıkılmasına bişey demiyorum spoiler konusunda da dediğim gibi adam oldukça fazla darbeye dayandı.
Bound man'dan 3 darbeyi sinirlendiği için yedi, kız kardeşi yüzünden kendine mızrak soktu ve 4 saattir o yarayla savaşıyor, luffy 2 defa dinlendi yani handikap üstüne handikap yediği için dövüşün berabere bitmesine de bişey demiyorum.
Benim hala kabul edemediğim şey luffy'nin yıkılmaması. 11 saatlik dövüşün sadece 20 dakikasında denk dövüştüler. Snake man'la dövüşürken bile katakuri daha çok hasar vermişken luffy'nin ayağa kalkması saçma oldu.
bu bölümde luffy gear 4 bittiği için bayılmış. 10 dakikalık haki toplama süresi dolar dolmaz da ayağa kalkıp gidiyor.
Bölümle ilgili güzel olan tek şey gear 4 süresinin yorgunluğa göre olduğunun kesinleşmesi oldu. dof'a karşıyken hakisini fazla harcadığı için kısa sürdüğünü iddaa edenler vardı.
Sözüm haterlereydi neden alındınManga okumayı unuttuysan hatırlatacak değiliz. Sağdan sola, yukarıdan aşağıya okunuyor, bilgin olsun.
Aynen olay irade olarak pes etmesi zaten.Katakuri sorduğu sorudan sonra Luffy'nin tipe bakıp son bir tane sallamaya çalışsam da bu herif devam eder diye düşünüyor ve kendini geriye bırakıyor. İradi olarak pes edip yenilgiyi kabulleniyor adam işte.
Size göre herkes hater. Objektif bir adam da berabere derse gözünüz görmüyor diyorsunuz.Sözüm haterlereydi neden alındın
Alıntılayıp da yanlış tespit diye kestirip atmak da çok iyiymiş.Yanlış tespitler.