Bölümü bir daha okudum bir daha hoşuma gitmedi şimdi ya. Niye böyle arafta bitmiş. Halbuki son sayfayı görüp ne gaza gelmiştim yamulttu herhal demiştim içime sinmedi çok buruğum ya.
2 hafta sonunda beklediğim son bu değildi.
Hayır şu saçma aynadan çıkma muhabbetini bilmem neyi çizeceğine kadar adam akıllı göstersene iliklerimize kadar tatmin olalım. Finali masterpiece yapsana.
Hayır şu buluşma olayını neden bu kadar abarttı ki onu da anlamadım. BM'yi de acayip rezil rüsva etti kadını hala begeleri yakalayamamış resmen vasıfsız yonko ya. İmajını çiziyor kadının.
Sen o kadar sayko çiz ver gazı bebeliğinde dev teklet. Ama kadın bir can bile alamadı. Yonko yonko dedik onlara kafa tutmanın kolay olmadığını bir türlü göstertmedi. Alsana bir tane tayfadan birinin canını kessene çoppinin kellesini.
Yani iyi hoşta OP valla şu karıyı süründürmemeliydi bence. Hayır o kadar kastığın imajı rezil rüsva ettirdin yarım tayfayla.
Katakuri dövüşüne gelirsek Luffy enerjiyi nasıl buldu belli değil. Dofta kucaklarda taşıttın adamı sonrada Kataya karşı hemde bir alt kardeşini yendirdikten sonra Dofun fersah ötesinde bir adama karşı galip getirttin madem Dof kısmında neden o kadar aciz çizdin neden geri saniye bölümü yaptın. :/
Bir kaç yoruma denk geldim Kata Doftan dayanıklı değil diye dalga mı geçiyonuz la. Saatler oldu savaşıyorlar. Dofu 2 saatte inidirdi bu oğlan. Nasıl daha dayanıklı oluyor Dof onu anlamadım.