Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896: Son İstek

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda Luffy kendini deniz kralları geldiği için ve üstündeki sorumluluk geçtiği için bırakıyor. Katakuri vs Luffy'e gelirsek Kata saldırsa hala vuracak bir Luffy var ve bu kişi hala onlar için bir tehdit. Katakuri'yi bende çok sevdim. Hatta belki diğer bölüm Luffy kata saldı knk der (Hiç sanmıyorum ama) Ancak bu sahneyle Katakuri'nin düşmesinin zerre alakası yok. Hayırlı günler, iyi forumlar.
Kendini salıyor diyorum. İkisinde de kendini salma var. Göremiyorsan göremiyorsundur. Sana da hayırlı forumlar.

Ben onda değilim ki. Adam 1 bölüm önce çatır çatır kapışıyordu ne oldu da 1 yumrukta gitti bu herif? Çok saçma geliyor bana. 1 bölümde Katanın performansı düşmeye başlasa falan eyw derdim böyle olmamış.
Tam süreyi bilmiyorum ancak baya uzun süredir dövüşüyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam Aokiji vs Akainu anlatılırken güçleri ne kadar eşit olsada Akainu daha uzun süre dayanabildiği için kazanıldı denmişti. Ayrıca dövüşün her dakikası çizilmedi. Belki animeye güzel yansır.

Hiç uzatasım yok ama şu resimde de Luffy Noah'ı yıkabilecekken Deniz Kralları gelince kendini bırakıp baygın düşüyor mesela.
Herifin çantasında G4 gibi bir güç var onu bile harcamamış burada. Buradaki kan kaybetme mevzusu Jinbe ve Balıkadamları tayfaya bağlamak için yapılmıştı zaten. Aynı şey değil kendinizi kandırmayın.

Ben onda değilim ki. Adam 1 bölüm önce çatır çatır kapışıyordu ne oldu da 1 yumrukta gitti bu herif? Çok saçma geliyor bana. 1 bölümde Katanın performansı düşmeye başlasa falan eyw derdim böyle olmamış.
Luffy çok dayanıklı Katakuri o kadar değil demek ki. Bir de Mangaka herhalde Luffy'nin atakları daha ağır demek istiyor. Ya da denildiği gibi dayanıklık olarak Luffy çok daha ilerde. Zaten normal. Sabah akşam dayak yiyen biriyle ömründe sırtı yere gelmemiş adamların dayanıklığı galiba bir olmaz. Bu darbe yemeyen adamların dayanıklılığı ile ilgili genel olarak bir söylenti oluyor zaten. Ace için de mesela denmişti. Tabi Ace ve Katakuri ortalamanın çok üstünde dayanıklılıkları var. Ama genel anlamda dokunulmaz olmaları onların avantajı olduğu kadar dezavantajı da oluyor demek ki.

Bunları biz düşünüyorsak az çok Oda da düşünüyordur. Biz bunları düşünüp de bir mantığa oturtabiliyorsak o herhalde bunları düşünmüştür. Göz göre göre mantıksız bir yola girmez bir Mangaka herhalde?

Ha forum benimseyemediği her şeye mantıksız diyor orası ayrı zaten.

Luffy çok dayanıklı Katakuri o kadar değil demek ki. Bir de Mangaka herhalde Luffy'nin atakları daha ağır demek istiyor. Ya da denildiği gibi dayanıklık olarak Luffy çok daha ilerde. Zaten normal. Sabah akşam dayak yiyen biriyle ömründe sırtı yere gelmemiş adamların dayanıklığı galiba bir olmaz. Bu darbe yemeyen adamların dayanıklılığı ile ilgili genel olarak bir söylenti oluyor zaten. Ace için de mesela denmişti. Tabi Ace ve Katakuri ortalamanın çok üstünde dayanıklılıkları var. Ama genel anlamda dokunulmaz olmaları onların avantajı olduğu kadar dezavantajı da oluyor demek ki.

Bunları biz düşünüyorsak az çok Oda da düşünüyordur. Biz bunları düşünüp de bir mantığa oturtabiliyorsak o herhalde bunları düşünmüştür. Göz göre göre mantıksız bir yola girmez bir Mangaka herhalde?
Tam süreyi bilmiyorum ancak baya uzun süredir dövüşüyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam Aokiji vs Akainu anlatılırken güçleri ne kadar eşit olsada Akainu daha uzun süre dayanabildiği için kazanıldı denmişti. Ayrıca dövüşün her dakikası çizilmedi. Belki animeye güzel yansır.
Adam daha az dayanıklı olabilir ama bu aniden mi kendini belli eder? Adam küt diye gitti resmen.

Kendini salıyor diyorum. İkisinde de kendini salma var. Göremiyorsan göremiyorsundur. Sana da hayırlı forumlar.
Katakuri'nin kendini saldığını varsayıyorum. Bunun sonucu nedir? Belki kazanabileceği bir dövüşü kaybetmek. Şuana kadar gördüğümüze göre Katakuri ailesine bağlı bir adam. Luffy'i salması ailesinin bir bakıma rezil edilmesi değil midir? Hemde hiçbir bedel ödenmeden. Şimdi Katakuri bunu bile bile böyle birşey yapar mı? Bu iki durumu teraziye koysan eşit çıkar mı? Yani demek istediğim değmez.

Sadece Kata'nın dikilip sırt üstü düştüğü resimlere baktım ama Luffy kazanmış gibi duruyor.

O olay aynı blueno gibi arkadaşlar.İşi bitmiş ama son bir gayret ayakta durabilmek için kendini zorlamış.Sonra da kan kusup sırt üstü düşmüş işte.

Blueno da böyleydi 1 dakika falan en son bir direndi ayakta yenilmedim inadına ama işinin bitmediğini kimse söyleyemezdi.

Seri başında logia meyve waw dedirtiyordu. Şimdi en iyisinin paramecia olduğu bende kanî oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık