Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896: Son İstek

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapakta sonunda çok merak ettiğim yeni dev korsanlarını göreceğiz. 1)Hajrudin 2)Orlumbus

En çok da bu adamların kapak hikayelerini merak ediyordum.

@kadir †.

Düşündüm de aslında Katakuri bir de sırt üstü yere düşeyim de ayağa kalktı. Sonuçta yüz üstü düşmüştü.
Müsabakalarda sırtın yere geldi mi pes etmiş, bitmiş olursun. Ondan kaynaklı, göstermek istemiş.

Kata'yı baygın çizip Luffy'i kaçırtabilirdi :) Neden tepesine dikip son cümleleri söylettirdiğini de bi düşünmek lazım.

Adam Luffy'nin hedefinin, iradesinin büyük olduğunu kabul edip dövüşmekten vazgeçiyor bildiğin. Devam etse gene Luffy kazanacaktı bunu görüyor.

Luffy kazandı ama irade gücüyle kazandı, durum budur :good:

Müsabakalarda sırtın yere geldi mi pes etmiş, bitmiş olursun. Ondan kaynaklı, göstermek istemiş.

Kata'yı baygın çizip Luffy'i kaçırtabilirdi :) Neden tepesine dikip son cümleleri söylettirdiğini de bi düşünmek lazım.

Adam Luffy'nin hedefinin, iradesinin büyük olduğunu kabul edip dövüşmekten vazgeçiyor bildiğin. Devam etse gene Luffy kazanacaktı bunu görüyor.

+1

Bence gücü de bitti adamın o son ayak baya etki etti gibi duruyor. Bir de bilerek yere düşecekti ise neden bir daha ayağa kalkıyorsun?

Çok klişe bir finale sahip dövüş oldu.

Dövüşün bir bölümü gerçekten mükemmel geçti, doğruya doğru.

Ama sanırım artık bu Shounen dövüş mantığı beni sarmıyor. Biraz daha zeka ve sürprizli şeyler bekliyorum.

Oda’ya duyduğum saygıdan ve Oda’nin hikaye gücünü bildiğim için kendisinden çok şey bekliyorum ama artık hikayenin hep aynı formülle ilerlemesi beni bayıyor.

Yani önce dayak ye, sonra döv... irade gücü falan. Bin kere aynı numara dönmedi mi? Esprisi kalmadı artık işin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık