Ahahaha.Katakuri bu kadar uzun muydu ya. Bu bölüm gözüme çok büyük gözüktü nedense
Spurt. En alt solun bir yanı.Luffy düştüğünden ve çıktığı süre boyunca ne adamın ağzından kan çıkıyor ne de ağzının çevresindeki kan miktarı değişiyor. Hiçbir nokta kan kusmuyor adam.
Yeter şu kan kustuğu geyiği. Gösterin bana kan kustuğu yeri.
Kan mı tam belli değil ikinci görselin orta panelinde Luffy gardını almış Katakuri ise biraz beli kırılmış şekilde duruyor ve yere bir şey düşüyor gibi bir şey çizmiş.Luffy düştüğünden ve çıktığı süre boyunca ne adamın ağzından kan çıkıyor ne de ağzının çevresindeki kan miktarı değişiyor. Hiçbir nokta kan kusmuyor adam.
Evet geç fark ettim.Spurt. En alt solun bir yanı.
Gard kısmı değil son katakuri panelinde.Kan mı tam belli değil ikinci görselin orta panelinde Luffy gardını almış Katakuri ise biraz beli kırılmış şekilde duruyor ve yere bir şey düşüyor gibi bir şey çizmiş.
Herif kendini tamamen salıyor. Balıkadam adasında Nuh'u yok etmeye çalışırken deniz krallarının gelmesiyle kendisini salan Luffy gibi. Gören gözler görüyor zaten arkadaş, sen bu arkadaşlara laf anlatamazsın.Luffy düştüğünden ve çıktığı süre boyunca ne adamın ağzından kan çıkıyor ne de ağzının çevresindeki kan miktarı değişiyor. Hiçbir nokta kan kusmuyor adam.
Orada başlıyor olay galiba.Evet geç fark ettim.
Gard kısmı değil son katakuri panelinde.
Yok sadece o son panelde var kusma.Orada başlıyor olay galiba.
Kusuyor. Ben dikkat etmemişim son kısma. Sadece düşerken çıkıyor.Herif kendini tamamen salıyor. Balıkadam adasında Nuh'u yok etmeye çalışırken deniz krallarının gelmesiyle kendisini salan Luffy gibi. Gören gözler görüyor zaten arkadaş, sen bu arkadaşlara laf anlatamazsın.