Evet, hakkını vermek gerek.Kata reise hakkını teslim et artık Jack de kimmiş.
Bana net amiral geliyor bir süredir. H. Haki çıkınca da iradesine güvenir oldum. Anası olmasa adam yardıracak da iyi evlat işteAmiral değilse bile ben değildir diyemem açıkçası. içim el vermez. :/
3 veya 4 saatten fazla oldu sanırım.Kaç saat oldu Katakuri ile olan dövüşünün süresi ? Biliniyor mu yada tahmini süreden tahmin edilebilir mi?
Ana bu adada olmasaydı her şey güzel olacaktı. Öyle biriyle karşılaşmaya hazır olmadıkları için Oda, Ana'yı uzak tutmak için çok çırpındı. O kısımlarda batırdı. Ancak arc sonu geliyor. Rahat 10 bölüm daha iyi gidecektir One Piece.Evet, hakkını vermek gerek.
Doğrusu arc başlarındaki eleştirel halim de yok. Son bölümler beni de tatmin ediyor. Bu son bölüm ise harikaydı, özlemişim böyle anları
Ben bilemiyorum, Ama katakuriye amiral değildir dersem kalbim kırılır demem o yüzden ne çıkarsa kabulüm.Bana net amiral geliyor bir süredir. H. Haki çıkınca da iradesine güvenir oldum. Anası olmasa adam yardıracak da iyi evlat işte
O kadar az mı oldu yahu geceden gündüze döndü hava be. Daha çok olmuştur.3 veya 4 saatten fazla oldu sanırım.
Aynen senin dediğin gibi de olabilir bir bakayım baştan bölümlere yazarım.Ben bilemiyorum, Ama katakuriye amiral değildir dersem kalbim kırılır demem o yüzden ne çıkarsa kabulüm.
O kadar az mı oldu yahu geceden gündüze döndü hava be. Daha çok olmuştur.