Sence supernovalar 315M belly vs ire çöp eze eze mi geldi o zaman vah Kid'in haline vah Killer'ın haline.Ben ondan bahsetmedim ki ? benim bahsettiğim tek taraflı dövüşler kısmına bir yorumdu.
Sence supernovalar 315M belly vs ire çöp eze eze mi geldi o zaman vah Kid'in haline vah Killer'ın haline.Ben ondan bahsetmedim ki ? benim bahsettiğim tek taraflı dövüşler kısmına bir yorumdu.
Evet onlar serinin başında olduğundan güç dengelerinde pek sıkıntı olmadığı için zevk verebilir sonrasında Kaguya-Madara-Obito saçmalığın da milletin ne kadar sövdüğünün ben şahitlerindenimOpun güç dengeleri diğer serilerden daha iyi ama hiç zevk vermiyor bence de.Şu Kata vs Luffy opun standartlarının üzerinde bir dövüş olsa da Naruto'yla kıyaslasam ortalama bir dövüş olurdu.Hele Naruto'nun en iyi dövüşleri Sasuke vs Deidara,Gaara vs Lee,Sasuke vs Bee falan şu dövüşten bile çok daha fazla zevk vermişti.Çok övülen Luffy vs Lucci bile hiç zevkli değildi.
Ya onlar benimde beğenmediğim kısımlardı da opta şu dövüş dışında bir tane dövüş yok bence.Hani biraz zorlasak WB vs Aka iyi olabilir ama o da çok kısaydı.Evet onlar serinin başında olduğundan güç dengelerinde pek sıkıntı olmadığı için zevk verebilir sonrasında Madara-Obito saçmalığın da milletin ne kadar sövdüğünün ben şahitlerindenim
İstersen serinin başından bir daha oku mangayı giriş GL'ye giriş arclarındaki dövüşler zevk verecektir bana veriyor bilmiyorum dövüşten nasıl şeyler bekliyorsunuz kol bacak falan kopsun diyorsanız seri öyle işlemiyor.Ya onlar benimde beğenmediğim kısımlardı da opta şu dövüş dışında bir tane dövüş yok bence.Hani biraz zorlasak WB vs Aka iyi olabilir ama o da çok kısaydı.
İlla çöp ezmek zorunda mı bunlar ? kendilerine denk veya az daha güçsüz ama çok daha tanınmış adamları yenemiyorlar mı ? Luffy bellamyi ezdi diye ödül aldı mı,almadı.Çöp ezince ödül almıyorsun malesef.Sence supernovalar 315M belly vs ire çöp eze eze mi geldi o zaman vah Kid'in haline vah Killer'ın haline.