Ara sıra dedikleri tutuyor işte :/Orası öyle ama bu bölüm için söylendi ise doğru söylenmiş oldu. :/ Son zamanların en keyifli bölümünü okuduk.
Ara sıra dedikleri tutuyor işte :/Orası öyle ama bu bölüm için söylendi ise doğru söylenmiş oldu. :/ Son zamanların en keyifli bölümünü okuduk.
Okunan tek şey yazı mıdır :SOkuduk değil de gördük diyelim. Okunacak çok şey yoktu, aksiyon bam küt falan işte.
Yoo mesela gelecek de okunabilir.Okunan tek şey yazı mıdır :S
Ben ne dediğimi bile unuttum Galiba düşer diyenlerdendim ve o sümüklü Charloss'un resmini avatarım yapacağımEditörler en büyük kazığı wholecake ark süresi için attı. Hala besleyecek miyiz bunları? BM düşer diyenlerin buyük çoğunluğu diğer tarafa geçti. (Iddia ya girmemiştim ama düşmez dedim.) Kim bilir kac masum genç haterı olduğu karakteri avatar yapacak.
Tebrikler şifreleri çözmeye başlamışsın.Artık bunun en üst aşamasında ise E.Oda'yı ciddiye almamaya başlayacaksın. Oku geç.Editörleri çözdüm gibi artık. Ters köşe yapmaları için açıklama yapmalarına izin veriliyor. Bölüm sonu ise tamamen o ana göre söyleniyor. Mesela Luffy mızrak yediğinde "büyük pişmanlık demişlerdi" luffy nin öldüğünü düsündürmek için. Kakao adasında büyük deprem demişlerdi. Sıradışı bir şey olmamıştı. Editörleri ciddiye almıyorim.
Onu Oda da demiş sanırım. Sonradan fikir değiştirmiş olması daha yüksek ihtimalli duruyor.Editörler en büyük kazığı wholecake ark süresi için attı. Hala besleyecek miyiz bunları? BM düşer diyenlerin buyük çoğunluğu diğer tarafa geçti. (Iddia ya girmemiştim ama düşmez dedim.) Kim bilir kac masum genç haterı olduğu karakteri avatar yapacak.
O da bize kalsın bari. (buda esprisi) okuyup geçmek için biriktirmek lazım. Ama yapamıyorum. ;(Tebrikler şifreleri çözmeye başlamışsın.Artık bunun en üst aşamasında ise E.Oda'yı ciddiye almamaya başlayacaksın. Oku geç.
Oda demiş onu.Editörler en büyük kazığı wholecake ark süresi için attı. Hala besleyecek miyiz bunları? BM düşer diyenlerin buyük çoğunluğu diğer tarafa geçti. (Iddia ya girmemiştim ama düşmez dedim.) Kim bilir kac masum genç haterı olduğu karakteri avatar yapacak.