Luffy 'nin teknik adı farklı diye kazanacak beklentisi artmamalı. Yılanların sıçrama ve saldırı şekilleri çok önemli bir ayrım galiba. Yılan belgeselleri izleyip manga ile karşılaştırma yapmak lazım.
Bir Nami değil.895 sayı okudum. Duyduğum en ezik sözü Luffy bu bölüm söyledi.
Adam hayatının dayağını yemiş, sanki o dövmüş gibi düşsene Katakuri diyor bide ahhaahha
Hiç olmamış gibi davranabilmeyiYapma Kata daha iyiydi
İkili deliliği Sezen Aksu bu ikili için yazmış
Asıl olayı kaçırmışsın üstad xDHiç olmamış gibi davranabilmeyi
Bu yok ediciliği anlayabilmeyi
Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum
Lütfen görmiyeyim seni bi yerlerde karşıma çıkma
Konuşmalayalım, dalışmayalım ne olursun
Daha fazla tükenmeye takatim yok.
Kata alır, almalı, alsın. Olmadı dövüş uzasın birkaç bölüm.
Asıl olayı kaçırmışsın üstad xD
Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz
Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz
Ama daha fazlasını isteme benden, yalvarırım
Ben bittim, artık kalmadım
Kata almak istese çoktan alırdı, adamın Luffy'e karşı bir zaafı oluştu. Luffy için büyük şans Kata gibi bir rakiple dövüşmek, Zoro Reis'e de böyle bir rakip denk gelse keşke, valla kıskanıyorum Luffy'i
One Piece'de bunlar da olmalı tabi. Zoro Reis; ısırmayacağına asla emin olamayacağın vahşi bir hayvan, rakipleri de öyle. Ama Shogun da onu eğitsin tabi ki. Fakat Zoro finalde affetmezAsıl olayı kaçırmışsın üstad xD
Kata almak istese çoktan alırdı, adamın Luffy'e karşı bir zaafı oluştu. Luffy için büyük şans Kata gibi bir rakiple dövüşmek, Zoro Reis'e de böyle bir rakip denk gelse keşke, valla kıskanıyorum Luffy'i
Mihawk gelmişti ya adam eğitti bile. Öyle Kata gibi değil bildiğin eğitim verdi.Asıl olayı kaçırmışsın üstad xD
Kata'nın verdiği eğitim daha iyiMihawk gelmişti ya adam eğitti bile. Öyle Kata gibi değil bildiğin eğitim verdi.
Luffy V2 diyorsunOne Piece'de bunlar da olmalı tabi. Zoro Reis; ısırmayacağına asla emin olamayacağın vahşi bir hayvan, rakipleri de öyle. Ama Shogun da onu eğitsin tabi ki. Fakat Zoro finalde affetmez