Tamam da dostum, sen de bu iki modu neden sadece tek karakter üzerinden değerlendiriyorsun. Kata'nın olayı başka. Luffy Kata'ya normal G4 formuyla bu kadar vursa Snakeman'dan daha çok etkilemezmiydi sence? Aynı zamanda vurabilmesini sağlayan şey sadece hız değil sürekli yön değiştirmesi k.hakin ne kadar iyi olursa olsun vücudun ve reflekslerin buna ayak uydurmakta zorlanacaktır. G2 ile vurdumu da Lucci'nin canını yakıyordu Luffy ama G3 başkaydı. Çok bariz biri üstünlüğü vardı. Benim de söylemek istediğim şey o. Hadi tankman da savunması çok güçleniyor Luffy'nin farkı anlıyoruz. Ama bu modda işlevsellik kazandırmak dışında neyden bu kadar etkilenmemiz gerekiyor? Hızmı güçmü savunma kabiliyetimi ne yani?İşte mesele de bu. Snakeman dediğin form boundman ile dokunamadığı adama vurmasını sağlıyor Luffynin, bu bile o formdan aşağı kalmadığını gösterir bence.
Senin beklediğin şey Luffynin bam güm çakması sanırım ama ben de o yüzden dedim g2yi ilk Bluneoya değil de Lucciye yapsa mesela o kadar havalı durmazdı diye. Bluneo karşılık veremezken Lucci o kadar çaresiz kalmıyordu. Snakeman formuyla mesela Judge’ı, Daifukuyu falan dövse işte o g2nin Bluneoya yaptığından fazlasını yapacaktı ama biz direkt Katakuride görmüş olduk bu formu.
Bence sizi yanıltan da bu.