bende düşündüm meyve gücü uyanınca falan mı bu desen alıyor diye ama basit bir anlamı var mışBen de bugün, bunun ne güzel düşünüldüğünü ve işlendiğini söylüyordum kendime.
bende düşündüm meyve gücü uyanınca falan mı bu desen alıyor diye ama basit bir anlamı var mışBen de bugün, bunun ne güzel düşünüldüğünü ve işlendiğini söylüyordum kendime.
Mangada Beyazsakal şişeyi Shanks'ın arkasına atıyor. Sıyrılma anı anime fantezisi.Katakuri'nin saldırılardan sıyrılış şekli bana şunu anımsattı.
Ben böyle sahnelerde animatörlerin manga editörlerine danışarak bu tarz sahneleri düzenlediğini düşünüyorum.Şimdi arkasına değil de Shanks'e atmış olsa dahi biz bunu nasıl anlayacağız tek kareden ? Belki mangaka ekstra panel çizmek istemedi bu şekilde çizim yaptı.Mangada Beyazsakal şişeyi Shanks'ın arkasına atıyor. Sıyrılma anı anime fantezisi.
O el Luffynin eli bence. Tüm sahneyle de uyuyor böyle olması. Luffy o karede lafını ettikten sonra G4ten çıkıyor. Sanki devam etmek istiyormuş ümüğünü sıkacakmış ama ulaşamıyormuş gibi kaldırmış elini. Animede daha net görülür sanırım.Big mom hem koka basmış hem aura bence de en üst versiyonu budur zırhlanmanın.
Andırıyor evet. İkisi de sarmaşık yayılımına benziyor.hımm sanırım öyle şeytan meyvesi desenlerine andırıyor.
Deriz :dYumruğa basılıyor kollara kadar yayılıyor gibi. Kısaca hakisi taşmış diyebilir miyiz xD
Bizle de paylaşsaydın niye kendine sakladın.Ben de bugün, bunun ne güzel düşünüldüğünü ve işlendiğini söylüyordum kendime.
Herkes böyle düşünüyordur diye düşünmüştüm.Bizle de paylaşsaydın niye kendine sakladın.
Sen deyince fark ettim de hakikaten neden logia savunması yapmıyor Katakuri? Boundmani görünce vücutta delik açıp eli yapıştırıp kontra yapan adam Snakemani de görüyor ama icinden geçip gitmesine izin vermiyor?Nedendir bilmiyorum ama bana hala g2 daha hızlı gibi geliyor. Snake man sanki g2 den biraz daha yavaş ama vuruş gücü olarak kat kat üzerinde gibi geldi.
Dövüş iyidi. Bir kişi daha drğindi katakuri logia savunması tarzı olan savuasını uygulayamadı yer değiştirmek zorunda kaldı. Çevikliği yetmediği yerde bloklamaya çalıştı ama tekmeyle durdurduğu yer hariç hepsinde hasar aldı.
Bana da dövüş burada bitmezmiş gibi geldi. Daha devam edecek bence. King kong gun tarzı bir son vuruş havası vermedi luffynin son yumruğu.
o el big moma ait yüzüklerinden anlarsınO el Luffynin eli bence. Tüm sahneyle de uyuyor böyle olması. Luffy o karede lafını ettikten sonra G4ten çıkıyor. Sanki devam etmek istiyormuş ümüğünü sıkacakmış ama ulaşamıyormuş gibi kaldırmış elini. Animede daha net görülür sanırım.
Dövüşte bir kere yaptı ikince kere yapmama nedeni büyük bir ihtimal çok hızlı olması Luffyin.Sen deyince fark ettim de hakikaten neden logia savunması yapmıyor Katakuri? Boundmani görünce vücutta delik açıp eli yapıştırıp kontra yapan adam Snakemani de görüyor ama icinden geçip gitmesine izin vermiyor?