http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/87/878/page/10Brukla çoppaya dokunmadı adam, Luffyle kapışmak için. Bu dövüş iki karakterin ego tatmininden başka bir şey olmadı. Kendi çıkarlarıni kolladılar. Luffy gelişim olarak baktı Katakuri de onur meselesi yaptı. Bir Lucci tavrı yok yani Katakuride.
Strausen güçlü zaten.Yemek konusun da evet ama yanında ki adam güçlü olursa daha iyi olur diye düşündüm darbe falan geleceği zaman direk teke falan gitmesin
Bir Cracker gücünde olduğunu sanmıyorum. Dayanıksız biri gibi geldi bana.Strausen güçlü zaten.
Ağabeyi patlamaya karışmasa adam Luffy dışındakileri iplemiyordu bile. Hem onunki haklı bir biçiş. O kadar olayın üzerine sen olsan sen de biçerdin.Katakuri bütün tayfasını biçecekti luffy engel olmasa daha ne yapsın. Ne ara unuttunuz aynaya giriş anını.
Luffy kafayı yemiş durumda. Şu anda saf iradeyle duruyor herhalde. Çukurdan çıktıktan sonraki gülüşe bak.O bu değilde, Luffy dayak yerken dur yapma diyor, çok komik len
Çocuğun aklı iptal, yemek derdinde hala, Sanji'nin şu tarifleri bir işe yarar mı acaba
Yemeklerinin tadı çirkin onun. Pastaya çeviriyordu bomba patlayınca Mom tadıyordu leş bunu strausen yapmış diyordu. Luffy Katakurinin Mochisini yiyordu ona da çirkin diyordu. Sanırım Crackerın bisküvilerinin tadı güzel en azından Luffy kötü olduğunu söylemedi.Streusen daha iyi olur.