Aynen. Formül üstün rakiple ölümüne dövüşmek.İkisinin de ortak özelliği rakip başlangıçta aşırı güçlüydü Luffy'nin seviye atlaması gerekti. Fiziksel dövüşüyorlar ve bulundukları mekanda yalnızlar. Formül bu demek ki
Çok iyiye çok nadir atarım. Konuyu açtığım gibi iyiye verdim, bölümü tam okuyunca dayanamadım.@ch3rl0b11n gözden kaçmadı oy değişikliğin.
Hareketlerin akışını bu şekilde güzel çizen o atmosferi sana veren az seri var. Özellikle güç seviyesi çok yüksek olan seriler ise bu konuda berbat gibi. Ne yapıyor güya ışın çıkarıyor da dünyanın yarısı gidiyor felan. Fiziksel olan dövüşler çok daha fazla keyif veriyor.Bir de Lucci dövüşü vardı işe bunun gibi. Yıllardır böyle yumruk yumruğa, kana kan dişe diş bir dövüş bekliyorduk. Muazzam gidiyor.
Yahu aksiyon çizimlerinde Oda'nın eline su dökebilecek var mı. Adam muhteşem aktarıyor dövüşleri. Bu kadar müthiş dövüş çizme becerisi var, ama çizmeyi sevmiyom diyor.
Bölüm görsel kalitesi yüksek sinema filmi gibi, açıp tekrar tekrar okuyasın geliyor.
Yok millet Bilale anlatılır gibi villainın her yaptığı vuruşu anlatmasını seviyor, Keikaku demeden olmaz, One Piece tü kaka.One Piece'de dövüş sahnelerinin falan esasında ne kadar kaliteli olduğunu anlayabilmek için şunu da okuyabilirsiniz: https://thelibraryofohara.com/2017/11/12/the-importance-of-paneling-in-one-piece-luffy-vs-lucci/
Peşinen söyleyeyim, çevirin falan demeyin.
Oda'nın sadece dövüş değil hemen her sahnede perspektifine bayılıyorum zaten, hissi çok etkili aktarıyor çizim açılarıyla. Böyle yumruk yumruğa hınçlı dövüşlerde işin içine heyecan da girince muazzam oluyor.Hareketlerin akışını bu şekilde güzel çizen o atmosferi sana veren az seri var. Özellikle güç seviyesi çok yüksek olan seriler ise bu konuda berbat gibi. Ne yapıyor güya ışın çıkarıyor da dünyanın yarısı gidiyor felan. Fiziksel olan dövüşler çok daha fazla keyif veriyor.
Hoşgeldin Aydınım.24 saati aşkın uykusuzluk, 13 saatlik uzun yol seferi, evime adımımı atar atmaz yaptığım şey; bölümü 10. kez okumak. Öyle bir bölüm çıkarmış ki sayfa sayfa bastır odaya as.
Hoşbulduk, daha kahvaltı yapmadım büyük ekranda One Piece okuyorum. Ballı şerbetli geldi ulağn. Şimdi kim bekleyecek 2 hafta :|Hoşgeldin Aydınım.