Burgess'ın birinci komutan olması imkansız be.Snack belki de potansiyeli dolayısıyla tatlı komutan oldu...
Nasıl Ace 2.komutan oldu veya Burgess 1.komutan
Not: Burgess'tan h.haki bekliyorum.
Burgess'ın birinci komutan olması imkansız be.Snack belki de potansiyeli dolayısıyla tatlı komutan oldu...
Nasıl Ace 2.komutan oldu veya Burgess 1.komutan
Not: Burgess'tan h.haki bekliyorum.
Snack indiğinde yeri nasıl dolduysa Cracker da da aynı olur.Sence Cracker'da giderse 2 tatlı komutanı mı kalır yoksa yerine başka birileri mi gelir?
Öyle tanıtıldı diye biliyorum ama bu güç ilişkisi doğurmaz yani herkesin sistemi bir olmayabilir. Güç açısından.Burgess'ın birinci komutan olması imkansız be.
Başka birileri gelmez yine Bm nin çocuklarından biri olur. Bm nin çocuklarından baya güçlü kişiler hala bulunuyor bence. Perosperonun ödülü açıklanmasaydı onu da güçsüz varsayardık ama değilmiş. O yüzden eminim başka güçlü çocukları vardırSence Cracker'da giderse 2 tatlı komutanı mı kalır yoksa yerine başka birileri mi gelir?
Snack gidince 3 komutan kalmışlardı. Yeri doldurulmadı.Snack indiğinde yeri nasıl dolduysa Cracker da da aynı olur.
Snack'ın yeri dolmadı ki. 4 tane komutan vardı 3'e indi.Snack indiğinde yeri nasıl dolduysa Cracker da da aynı olur.
Snack gidince 3 komutan kalmışlardı. Yeri doldurulmadı.
Afedersiniz Afedersiniz benim hatam "Minimum 3 Komutan" şeklinde kodlamıştim kafamda ordan gittim bi an.Snack'ın yeri dolmadı ki. 4 tane komutan vardı 3'e indi.