Sanji vs Snack olsun forumu yıkarım.Bitane İngilizce onaylanmamış spoiler okudum;
Sanji ile Pudding, Pudding'in Kakao adasındaki evine giderler. Orada da bir ayna vardır. Luffy'nin ordan çıkma ihtimalini %100e çekmek için Sanji büyük aynayı kırmaya gider. O arada Snack ayıkır Sanji'yi. Bölüm biter.
Oda yeni teknik göstermişken başka bir yere odaklanmaz gibime geliyor. Kulakları çok çınlar yoksa Ama senin yazdığın da mantıklı bir şey. Olur mu olur.Bitane İngilizce onaylanmamış spoiler okudum;
Sanji ile Pudding, Pudding'in Kakao adasındaki evine giderler. Orada da bir ayna vardır. Luffy'nin ordan çıkma ihtimalini %100e çekmek için Sanji büyük aynayı kırmaya gider. O arada Snack ayıkır Sanji'yi. Bölüm biter.
Urouge'a yenilgisinin yaraları hala duruyor, adamın her tarafını pamukla sarmışlar baksana. Bi zahmet alsın Sanji...Sanji vs Snack olsun forumu yıkarım.
tesekkurlerVar zaten gece veya yarin spoiler gelir.
Katakuri'ninde ona benzer modlari çıkacak merak etme.Daha bu dövüşün bitmesine 2 3 bölüm var.Kata bir Snakeman ile yenilmesin istiyorum hatta yenilmesin direk .
Bu adam o kadar dövdü bir tekniğe dayak yemesine vicdan yetmez . Diller susar gözler kan ağlar ...
15 bölüm döv sonra dayak ye .
O ezik onu da alamaz :/Urouge'a yenilgisinin yaraları hala duruyor, adamın her tarafını pamukla sarmışlar baksana. Bi zahmet alsın Sanji...