Hee, halbuki bakınmıştım da göremedim.Geç kaldın MoP. Daha önce paylaşılmıştı zaten.
@Alpamis
E yani, görüyoruz zaten herifi
Hee, halbuki bakınmıştım da göremedim.Geç kaldın MoP. Daha önce paylaşılmıştı zaten.
Tür derken onu kastetmek istedim doğru gözlem hakisini geliştirdikçe yönelimler değişmeye başlıyor galiba fujininki zirve olmalı ki adam artık milletin ruhunu okuyor.Farklı türden çok farklı yönelim diyebiliriz. Birini yapıyor oluşun diğerini yapamayacağın anlamına gelmez örneğin: Luffy.
Fuji daha 50 metre öteye giden iki adamı ayırt edemiyor, Katakuri 1000 metre ötede kim ölmüş kim kalmış bilemiyor. İkisi de kendi alanında hakim yalnız.Tür derken onu kastetmek istedim doğru gözlem hakisini geliştirdikçe yönelimler değişmeye başlıyor galiba fujininki zirve olmalı ki adam artık milletin ruhunu okuyor.
Duyguları hissedebilmek Luffynin özellikle yatkın olduğu alan.Gözlem hakisinin sayabildiğim 5 tane kullanım alanı var.
1) Saldırı atlatma.
2)Aisa ve Coby'de görülen ses duyma.
3)Fujitora ve Usopp'da görülen aura görüntüsü.
4)Yine Fujitora ve Otohime'de görülen duyguları hissedebilme gücü.
5) Son olarak geleceği görme mevzusu.
Bir de Roger, Luffy, Oden, Momo ve üç gözlü ırk da görülen her şeyin sesini duyma var. Bunun gözlem hakisi olup olmadığını bilmediğimizden listeye dahil etmedim.
Luffyde tee o zamanlardan hakinin izleri varmış desene. Arlongun Kiribaçisini de belki b. hakiyle kırdı bu çocuk, istemsiz salmış hep ortalığa.Fuji daha 50 metre öteye giden iki adamı ayırt edemiyor, Katakuri 1000 metre ötede kim ölmüş kim kalmış bilemiyor. İkisi de kendi alanında hakim yalnız.
Luffy daha 10.cu bölümlerde ChoCho adlı köpek ile duygular aracılığıyla konuşuyor, Fuji duygular konusunda Luffy'nin gerisindedir.
Aynen.Duyguları hissedebilmek Luffynin özellikle yatkın olduğu alan.
Hocam fujinin de hakkını yememek lazım adamın yanından yüzlerce kişi koşuyor ve hepsinin rengini görüyor. Serinin başında hiçbirşey oturmadığı için chocho hakkında birşey diyemiyorum.Fuji daha 50 metre öteye giden iki adamı ayırt edemiyor, Katakuri 1000 metre ötede kim ölmüş kim kalmış bilemiyor. İkisi de kendi alanında hakim yalnız.
Luffy daha 10.cu bölümlerde ChoCho adlı köpek ile duygular aracılığıyla konuşuyor, Fuji duygular konusunda Luffy'nin gerisindedir.
ChoCho meselesi çok net bir mesele, etraftaki hiçbir insan algılayamıyordu köpekle diyaloğunu Luffy'nin. E. Oda altını doldurdu işte.Hocam fujinin de hakkını yememek lazım adamın yanından yüzlerce kişi koşuyor ve hepsinin rengini görüyor. Serinin başında hiçbirşey oturmadığı için chocho hakkında birşey diyemiyorum.
Hele hele.Dünyanın en kudretlileri arasında, geleceğin birazını görebilen kimilerini bulacaksın!
Ayrıca son iki sayfa:
@amaneden Bak hele bak