KatılıyorumO kadar yıl emek vermiş adam hangi teknik olursa olsun yenilmemeli saçma sapan. Araya birileri girsin yarıda kalsın en güzeli.

KatılıyorumO kadar yıl emek vermiş adam hangi teknik olursa olsun yenilmemeli saçma sapan. Araya birileri girsin yarıda kalsın en güzeli.
Böyle olma ihtimali olmadığı için ilgi görmedi. Hayallerini bu kadar yüksek tutma söz konusu oda'ise hayal kırıklığı kaçınılmaz dır.dün paylaşmıştım ama yeterli ilgi alamadığı için tekrar paylaşacağım
![]()
Böyle olmaz büyük ihtimal çünkü formun adı ile formun görünümü arasında mecazi bir ilişki var sadece. G4 tankman mesela zerre tanka benzemiyor hatta biraz andırmıyor bile sadece formun özellikleri biraz benziyor diye tankman adını kullandı. Yani burda kıvrak bir form göreceğiz görünümü ile yılanın bir ilişkisi olmayacak yani.dün paylaşmıştım ama yeterli ilgi alamadığı için tekrar paylaşacağım
![]()
Aksine böyle çıkması hayal kırıklığı olur.Böyle olma ihtimali olmadığı için ilgi görmedi. Hayallerini bu kadar yüksek tutma söz konusu oda'ise hayal kırıklığı kaçınılmaz dır.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=tankBöyle olmaz büyük ihtimal çünkü formun adı ile formun görünümü arasında mecazi bir ilişki var sadece. G4 tankman mesela zerre tanka benzemiyor hatta biraz andırmıyor bile sadece formun özellikleri biraz benziyor diye tankman adını kullandı. Yani burda kıvrak bir form göreceğiz görünümü ile yılanın bir ilişkisi olmayacak yani.
Benim demeye çalıştığım da bu