Suyu nereden çektiki ?Smoothinin büyümesi meyvesi sayesindedir. Suyu sıkabiliyor bu hale gelebilmek için de suyu içine çekmiştir.
Suyu nereden çektiki ?Smoothinin büyümesi meyvesi sayesindedir. Suyu sıkabiliyor bu hale gelebilmek için de suyu içine çekmiştir.
Adamlarından çekebiliyor aynı zamanda denizden de çekmiştir çünkü ordaki su meyve suyu normal deniz değil.Suyu nereden çektiki ?
Ne biliyorsun, belki de küçülmesi meyvesi sayesindedir?Kim görmüş.Smoothinin büyümesi meyvesi sayesindedir. Suyu sıkabiliyor bu hale gelebilmek için de suyu içine çekmiştir.
Adamlarından çekmesi mantıklı da, denizden çekmesi pek olmaz gibi geliyor. BM'yi sonuçta o denize düşürüp yeneceklerini düşünüyorlardı, muhtemelen normal deniz ile aynı etkiyi yaratıyor.Adamlarından çekebiliyor aynı zamanda denizden de çekmiştir çünkü ordaki su meyve suyu normal deniz değil.
Bak bu iyiydiNe biliyorsun, belki de küçülmesi meyvesi sayesindedir?Kim görmüş.
Luffy'ler WCI'ya ilk geldiklerinde yolda bir meyve suyu denizi ile karşılaşmışlardı ve bu denizin yakınlardaki bir adadan geldiğini söylemişti Pedro. Tahminen Smoothie'nin adası orası. Oradan denize akan meyve suyunu çekmiş olabilir.Suyu nereden çektiki ?
Hatırladığım kadarıyla denizler değişik meyvelerden oluşuyor (elma suyu,portakal suyu vb.) smoothinin meyve gücü meyve suyu olduğu için aklıma ilk olarak bu geldi çünkü smoothi dev değil kendisi uzun bacak ırkından geliyor. BM yi denize düşürme planını hatırlamıyorum öyle birşey yok diye biliyorumAdamlarından çekmesi mantıklı da, denizden çekmesi pek olmaz gibi geliyor. BM'yi sonuçta o denize düşürüp yeneceklerini düşünüyorlardı, muhtemelen normal deniz ile aynı etkiyi yaratıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Chopper söylemişti. Seni kendimle birlikte denize düşürürüm diye bir şey demişti.Hatırladığım kadarıyla denizler değişik meyvelerden oluşuyor (elma suyu,portakal suyu vb.) smoothinin meyve gücü meyve suyu olduğu için aklıma ilk olarak bu geldi çünkü smoothi dev değil kendisi uzun bacak ırkından geliyor. BM yi denize düşürme planını hatırlamıyorum öyle birşey yok diye biliyorum
Jinbei gemiden düşürdüğünde ya da Zeus'ile elektrik verdiklerinde olması lazım denize düştü sanıyorlar ve rahatlıyorlar bir an, sonra BM Prometheus ile yükseliyor. O olaydan bahsediyordum.Hatırladığım kadarıyla denizler değişik meyvelerden oluşuyor (elma suyu,portakal suyu vb.) smoothinin meyve gücü meyve suyu olduğu için aklıma ilk olarak bu geldi çünkü smoothi dev değil kendisi uzun bacak ırkından geliyor. BM yi denize düşürme planını hatırlamıyorum öyle birşey yok diye biliyorum