Luffy'nin bildiğimiz orası burası ayrı oynayacak. KH kullanıp kaçarken vücut şeklini koruyor.Bu da sıyrılmayı zorlaştırıyor. Luffy bunu aşacak böylece aynı anda hem farklı yönlerden gelen saldırılardan kaçacak hem de karşı cevap verebilecek.
Kaderci bakıyon heralde seriye bigmoma zarar verip kaçan adamlar varken luffy kaçmaması kişisel nedenlerden. Fırsatı varmıydı vardı.Kaçınca da aslında ikinci komutanı indirmiş olmuyordu. Yani seriyi normal karakterleri baz alarak değerlendirmek biraz yanlış.
Kişisel olarak kadere inanmıyorum. Ama seride inanç olarak bana benzeyen bir karakter var ki o da Roronoa Zoro. Seride ki böyle bir adamın kaderden iki üç kez bahsettiğini hatırlıyorum. Yani seri zaten kader üzerine kurulu bir seri ve serinin tanrısı bunu gözümüze onlarca defa soktu. Şu an bu kaçma şansıyla ilgili bir tartılmaya girecek olursak bu sadece birbirinin tekrarı olacak cümleler kurduracak bize. Ben sadece iki komutanı indirmesini saçma bulmadığımı (bu hikaye örgüsünde) anlatmaya çalıştım.Kaderci bakıyon heralde seriye bigmoma zarar verip kaçan adamlar varken luffy kaçmaması kişisel nedenlerden. Fırsatı varmıydı vardı.
Luffyden çok değil muhtemelen.Bu kadına ne oluyor da böyle eriyor anlamadımBM kaç saattir aç onu tutan hesaplayan var mı aranızda ?
Şeker çabuk sindirilir ya hani, onla bağlantılıdır belki.Luffyden çok değil muhtemelen.Bu kadına ne oluyor da böyle eriyor anlamadım