Harbi ya artık herkeste çıkmaya başladı. Sanjide çıkarsa artık şaşırmam sonuçta kraliyet kanı var çocukta.Bu saatten sonra Zoro'da kral haki kesin. Sanji'de de çıkacak mı onu konuşmak lazım.
Harbi ya artık herkeste çıkmaya başladı. Sanjide çıkarsa artık şaşırmam sonuçta kraliyet kanı var çocukta.Bu saatten sonra Zoro'da kral haki kesin. Sanji'de de çıkacak mı onu konuşmak lazım.
Bence seri sonunda tüm tayfa açar h.hakiHarbi ya artık herkeste çıkmaya başladı. Sanjide çıkarsa artık şaşırmam sonuçta kraliyet kanı var çocukta.
Sonda ki Katakuri repliği mantıklı olabilir. Ama BM böyle bişeyi ister mi bilemiyorum. Belki de BM pastayı yiyip zevkten bayılırsa, Katakuri böyle konuşma hakkına sahip olabilir ama sonrasına Katakuriye ne olur bilemem. Dediklerin olabilir, mantıklı fakat böyle bitmemeli bence. Katayı dövüp sonra topuk yapmaları daha hoş olabilir, Enies Lobby'de olduğu gibi.
Rayleigh'ten dolayı Zoro'da zaten çıkacağını düşünüyordum da bu saatten sonra Sanji'de de çıkar bence.Bu saatten sonra Zoro'da kral haki kesin. Sanji'de de çıkacak mı onu konuşmak lazım.
Sanji üçüncü adam olmasına rağmen en az diğer tayfaların sağ kolu edeceği için onda da çıkabilir. Bir tek bizim tayfada üç tane olmuş olur.Aynen bir nevi bu bölüm Zoro ya da yaradı Sağ kolların hemen hepsinde çıkacaktır h.haki
Sanjide çıkmalı zaten. Hani çok güçlü olmasa da, böyle çöpleri bayıltacak şekilde bile olması gerektiğini düşünüyorum.Rayleigh'ten dolayı Zoro'da zaten çıkacağını düşünüyordum da bu saatten sonra Sanji'de de çıkar bence.
Hakisi bitti diye niye öldürmeye çalışmasın, hakisi savaşırken bitmiyor mu ?Valla görüntü açısından Kata’nın yaptığı takdire şayan bir davranış ama bire bir dövüşe bu kadar çok önem veriyorsan bir kaç bölüm önce mochinin altında ölüme terketmen,hakisi bitince adaletten bahsetmemen tam tersi öldürmeye çalışman falan olmamış.Burda kesinlikle karaktere laf atmam Oda’nın tutarsızlıklarından bir tutam sadece.Ama bu arc çok hissettirdi bu olayı.Yaşlanmışsın sakız gibi uzatma kısa kes olayları.Wano’da neler yapacaksın merak ediyorum.Kata’yı indirmek için böyle abidik/gubidik kıvırmalar yapan Oda Kaido’nun indiği bir senaryoda off off düşünmesi bile fena.
Eee yarayıda savaşırken almıyor mu?Hakisi bitti diye niye öldürmeye çalışmasın, hakisi savaşırken bitmiyor mu ?
Arkadaş bu nasıl bir düşünce. Adam senle dövüşürken hakisini son damlasına kadar kullanmamış mı ? Eee niye öldürmeye çalışmıyasın ?
Anası için tayfası için tehlikeli o yüzden böyle adamlık olaylarına girmesin denilebilir ama bire bir kendisi ile dövüşüp tüm hakisini kullanan adamı yakalamaya çalışıyor diye nasıl bi sıkın olabilir