Wano'nun atmosferi ve tasarımı hoşuma gittiğinden bir süre bakarım herhalde animeye. Yaklaşık 200 bölüm olmuştu izlemeyeli
Leş gibi çizimler gerçekten gelişme göstermiş(geçen bölümkü Nami'nin suratını bu seferlik görmezden geliyorum). Tabi hala iyi olmaktan uzak, sadece idare eder konuma gelmiş. Göz kanatmaz en azından. Geçiş sahneleri ve müzikler başarılı, çok beğendim. Arkın atmosferini güzel yansıtmışlar genel olarak. Hikaye ise inanılmaz derecede yavaş ilerliyor yine, sahnelerde de ilerleyiş, hareketler her şey yavaş. Bu konuda ilerleme yok yani. Lüzumsuz sahneler ile bölümü doldurmalar falan başarısız. Hayır ille yapacaksan başarılı bir şekilde yap bari. Türk dizisi gibi sırf süre dolsun diye bomboş sahne uzatmalar.
Luffy'nin uzun uzun suyun derinliklerine gömülüşünü göstermeleri acayip gereksiz olmuş. Sahile vurduğu sonraki sahneye de durduk yere zarar vermiş.
Franky'nin orada sırf rol icabı öyle davrandığını hatırlamıyorum ben, acaba yanlış mı hatırlıyorum? Keza Usopp'un kurbağa yağından önce kılıçla gösteri yapıp onun reklamını yapmasını da. İlki hatırladığım gibiyse hikayeye hoş olmayan bi müdahale, ikincisiyse yine lüzumsuz ek sahne(filler).
Robin'e direktif veren kadına da sarı saç hiç gitmemiş yav
Şu arkın gereksiz derecede ve uyumsuz renkli teması tek eksiği olacak herhalde benim için.
Zoro'nun yakalandığı sahne başarılı bir filler örneği mesela. Slash sahnesinin animasyonuysa çok vasat.