Bu yorumu görmemiş gibi davranıyorum.Gözleriyle yapınca k haki olmuyor mu, burnuyla mı yapması lazım ?
Sen hangi seriyi izliyon la ? Bu seride k haki her kullanıldığında kulaklara mı efekt atıyorlar
Bu yorumu görmemiş gibi davranıyorum.Gözleriyle yapınca k haki olmuyor mu, burnuyla mı yapması lazım ?
Sen hangi seriyi izliyon la ? Bu seride k haki her kullanıldığında kulaklara mı efekt atıyorlar
Bilemeyiz belki Fujitora gönül gözü ile (hissediyor) görüyor. @RaidenGözleriyle yapınca k haki olmuyor mu, burnuyla mı yapması lazım ?
Enel ?En iyi k.haki kullanıcıları Shanks,Mihawk,Dragon falan çıkar heralde.
Fuji kör değil aslında, k.hakisi öyle bir seviyeye gelmiş ki gözlerine ak düşmüş, yanlardan falan yarılmış hatta.Bilmem Fujitora gönül gözüylemi görüyor. @Raiden
Tam da aynı yazıyı editliyecektim la hahahahaFuji kör değil aslında, k.hakisi öyle bir seviyeye gelmiş ki gözlerine ak düşmüş, yanlardan falan yarılmış hatta.
@Hakili Yumruk
Sanmam. Biyolojik bir olay olduğu belli bence.
Onunki meyve+haki kombinasyonuydu.K.hakisinin muazzamlığından değildi yani onun olayı.Enel ?
Bilmem dediğin gibi de çıkabilir.Ama ben iyi bi k.haki bekliyorum.Sanmam. Biyolojik bir olay olduğu belli bence.
Korkutmak veya rakibin kafasını karıştırmak için olabilir. Örneğin Kakakuri'ye kendisinden daha ileriyi göster, neler oluyor ya der. Bu sebeple dikkati bozulup Haki tabanlı savunmasını yapamaz.Mihawk gibi mesela? Geleceği niye başkasına göstersin?
Forumda en sevdiğim gönderin.
Ama yine de kendimi buna alıştırmayacam ki bi hayal kırıklığı falan yaşamayayım.
K.haki olarak Mihawk çok üstün biri çıkabilir ben buna katılıyorum ama gözlerinden dolayı falan değil.Yani bu iş gözle alakalı bir durumu olamaz önümüzde Fujitora örneği var.E.oda bile mihawka o gözleri çizdiğine pişman olmuştur adama kral haki de verirler gözleri yüzünden
Gözlem hakisi seri sonunda en yüksek olanlar
Shanks,katakuri,fujitora ve sanji olur bence.
Zırh haki kaido,akainu ve zoro gibi görünüyor veya kaidonun komutanlarından biri de çıkabilir veya greenbull.
Bakalım ihtimal oluşuyor gibi.Korkutmak veya rakibin kafasını karıştırmak için olabilir. Örneğin Kakakuri'ye kendisinden daha ileriyi göster, neler oluyor ya der. Bu sebeple dikkati bozulup Haki tabanlı savunmasını yapamaz.
Ayrıca belki Shanks savaş öncesi ekibine olası saldırıları slayt tarzında gösteriyordur.
Kaido harici diğer üst seviye kişilerden umutluyum Gözlem Hakisi konusunda.