''O senin kıymetli Luffy'in'' Herhalde tahrik amaçlı orda duruyor di mi? Size sırıtan şeylerin sadece Luffy ile alakalı durumlar olması ve bunu da sürekli biz objektifiz başlığı altında eleştiriyor olduğunuzu yazıyor olmanız olayın acı tarafı.Çoğu böyle olmaz. Diğer seriler de böyle deyip saçma örnekler vermeyeceksen başka. Biz de onu söylüyoruz zaten mangaka neden böyle bir kurgu yapıyor diyoruz. Luffy'nin aldığı yara ve handikaplar seriye muhteşem uyarken aldığı avantajlar neden bu kadar sırıtıyor diyoruz. Mangakanın yazdığı hikayeyi eleştiriyoruz. Senin kıymetli LUFFY'ne laf söyleyen yok. Sen seri=LUFFY mantığına girdiğinden ne söylesek LUFFY'e söylüyoruz zannedip mantıksız mantıksız savunmalar yapıyorsun. Luffy kaçabilir ama ayna mochiden kaçmadı. Neden? Ölmeyeceğini mi biliyor?
Diğer serilerde böyle diyecek olmam neden saçma örnek oluyor. Kurgu olan şeylerin çoğu böyle. Ve bu sadece ana karaktere özgü bir şey değil.
Diğer kısımlar da bakış açına göre değişir. Sen neden orda mızrak kullanmadı dersin. Ben de kullanmış olsaydı bile nasıl tepki verirdi belli değil derim. Senin burda tıkanman gerekir ama sen yine de bildiğini söylersin. Ben de seni daha kaale almam. O yüzden bir daha alıntılama lütfen dostum.