Mute basmış o sıraNe alakası var Allah aşkına o mesafeden geleceği görüyor ama sesi mi duymuyor yani
Mute basmış o sıraNe alakası var Allah aşkına o mesafeden geleceği görüyor ama sesi mi duymuyor yani
Abi kolu kopana bir şey olmuyor ki aksine güçleniyor ya da bir popüler oluyor seride bakınız Shanks bakınız pıçak Kid en sonda Jinbei eklendi onun kolu gitti demi??? Keşke kafası gitseydi..Daha kim olsun ? 2 kisi oldu birinin kolu koptu falan
Dikkat hater var!!!Abi kolu kopana bir şey olmuyor ki aksine güçleniyor ya da bir popüler oluyor seride bakınız Shanks bakınız pıçak Kid en sonda Jinbei eklendi onun kolu gitti demi??? Keşke kafası gitseydi..
Dua ette Luffy hateri değilim. Jinbei kim yav bıktım bu adamdan bunun yüzünden mangayı bıraktım laDikkat hater var!!!
Nedir bu Reyiz Jinbei'nin senden çektiği?
Niye dua edeceğim bir şey değişmezdi. Fazlasıyla var zaten. Ben de yakında Shokugeki'yi bırakacağım biraz daha R gözükürse.:SDua ette Luffy hateri değilim. Jinbei kim yav bıktım bu adamdan bunun yüzünden mangayı bıraktım la
+1Oda saolsun sanji bu saatten sonra amiral bile teklese gözümde 0.
Yok saglam oAbi kolu kopana bir şey olmuyor ki aksine güçleniyor ya da bir popüler oluyor seride bakınız Shanks bakınız pıçak Kid en sonda Jinbei eklendi onun kolu gitti demi??? Keşke kafası gitseydi..
Ay ne olur bırak ya Soma yı lütfenNiye dua edeceğim bir şey değişmezdi. Fazlasıyla var zaten. Ben de yakında Shokugeki'yi bırakacağım biraz daha R gözükürse.:S
Senin içine @NALAKA kaçmış.Jinbei, git öl.
Okuduğundan da anladığın yok ki zaten.Niye dua edeceğim bir şey değişmezdi. Fazlasıyla var zaten. Ben de yakında Shokugeki'yi bırakacağım biraz daha R gözükürse.:S