Her zamanki gibi Tanrı'nın Eli ile.Çok dövdürdü, resmen golf topu yemiş Yılmaz Erdoğana döndü bizimki. Oda nasıl kotaracak bu işi diye meraktayım.
Her zamanki gibi Tanrı'nın Eli ile.Çok dövdürdü, resmen golf topu yemiş Yılmaz Erdoğana döndü bizimki. Oda nasıl kotaracak bu işi diye meraktayım.
Op güç artışlarında tutarlı bence ya. Özellikle Luffyninkilerin hep bi temeli oluyor. Görmek lazım.Her zamanki gibi Tanrı'nın Eli ile.
Ama bir anda Kata'nın gözlem seviyesine ulaşması da sıkıntı olur. Bana kalırsa bu dövüş battı, ufak bir ihtimal düzgün kotarabilir diye bekliyorum.Op güç artışlarında tutarlı bence ya. Özellikle Luffyninkilerin hep bi temeli oluyor. Görmek lazım.
Mesela g2-g3 çıktığı zaman güzel açıklanmıştı. Peşin konuşmayalım.
Ama çok pis dövüyor lan, ne ağız kaldı ne burun.
Hocam iddaya girebiliyor muyuzLuffy bu adamı yenemez, en fazla ağzını açar ya da sırtını yere getirir.
Biz girdik zamanında.Hocam iddaya girebiliyor muyuz
Bu kadar dayaktan sonra Katakuri'yi yenmesi için adamın tek yemesi lazım. Luffy'de de enerji kalmadı.Luffy okadar dayagı katakurinin agzını açmak yada sadece sırtını yere getirmek için yemesi imkansız. Katakuri saglam hırpalanacak.
Seri aşırı yavaş ilerlediği için tutarlı görünüyor sadece, bu da yanıltıcı oluyor tabi. Ben tam aksini düşünüyorum mesela, istediği zaman daha güçlü teknik yumurtlayan bir karakter var şuanda.Op güç artışlarında tutarlı bence ya. Özellikle Luffyninkilerin hep bi temeli oluyor. Görmek lazım.
Mesela g2-g3 çıktığı zaman güzel açıklanmıştı. Peşin konuşmayalım.
Ama çok pis dövüyor lan, ne ağız kaldı ne burun.