Yalnız gene dövüşte kayda değer bişey olmadan biterse bölüm söveceğim.
Teşekkürler.Var bu hafta.
Kon Gun ayarıRay-san flashbackinde hakinin dövüş esnasında daha bir güçlenebildiğini anladık. Bu yüzden Luffy'nin geleceği az da olsa görebilmesi makul. Ancak sabahtan beri eziliyor, tek taraflı bir dövüş izliyoruz. Kata'nın işini bitirememesi demek saldırı gücü zayıf demek oluyor. Tamam Luffy dayanıklı ancak Kata'nın Kong Gun ayarı saldırısı olduğunu da gördük. İşini bitirememesi kafama yatmadı. Bu durum için kurgu gereği desem bile, Luffy'nin bir kamyon dayak yedikten sonra Kata'yı yenebilmesini mümkün görmüyorum. Kata G4'e karşı koyamasaydı Dof gibi, anlardım ama onla da baş edebiliyor.
Kong gun çarpıştılar yada yandan kong guna vurarak hedefi saptırmıştı katakuri galiba ama king kong gun var en güçlü saldırı olarak. Tam olarak G4 e karşı koydu diyemeyiz bence.Kon Gun ayarıDaha önce G4 ile yumruk tokuşturdu mu Katakuri yoksa bu senin izlenimin mi?
Ben de onu bekliyorum, G4'u k.haki ile işleviz bırakıyor da güç olarak denk mi acaba :SKong gun çarpıştılar yada yandan kong guna vurarak hedefi saptırmıştı katakuri galiba ama king kong gun var en güçlü saldırı olarak. Tam olarak G4 e karşı koydu diyemeyiz bence.