Yılın bu dönemi hep böyle oluyor ama artık eski düzenine geri döner.güzel espiri ancak bu aralar çok az bölüm görebiliyoruz eleştireyim dedim
Yılın bu dönemi hep böyle oluyor ama artık eski düzenine geri döner.güzel espiri ancak bu aralar çok az bölüm görebiliyoruz eleştireyim dedim
Tayfa ağır yaralı atlatmazsa o dövüşü seri için utanç olur. Zoro bile mihawk’ın açtığı yarasını kaç bölüm iyileştirmedi yani. Kan görmek istiyoruz biraz, böyle çocuk oyunu gibi oluyo.denizin bile söndüremeyeceği dev bir alev topunun üstünde 4 yonkou'dan biri çıldırmış big mom elinde dev kılıcı arkasında dev ordusuyla ve karşısında chopper... arkadaşlarını korumak için ölümü göze alan chopper ki kendisi adamlıkta level 99+9...
en güçsüz diye söylendiğimiz tayfa üyelerinin bu muazzam düşman karşısında verdiği mücadele takdire şayan...
Nami teke gider zaten yaralı olamaz. Luffy yense bile 2 gün kendine gelemez. Chopper yaralandı. Jinbei derisi ile kurtardı. Davsan, hayatını riske attı. Brook zaten kemik... sadece Sanji den bir şey görmedik. BigMom bayılsa, begeler ve germalar gelse geriye kalanlar arasında son bir savaş olacak gibi. Iyice pert olacaklar. Alttan da balıkadamlar yetişse tüm filo gidecek...Tayfa ağır yaralı atlatmazsa o dövüşü seri için utanç olur. Zoro bile mihawk’ın açtığı yarasını kaç bölüm iyileştirmedi yani. Kan görmek istiyoruz biraz, böyle çocuk oyunu gibi oluyo.
Puding ten genç görünüyor. Resmi açıklama mı?Bu arada burda açıklandı mı bilmiyorum ama şu son bölümde yeni tanıtılan kız big momun 15.kızıymış ve 33 yaşında.
Yaş ve doğum sırası arasında karışıklık yaşanmış anlaşılan
Böylelikle pudding olayı da açığa kavuşmuş oldu.
Ben başka yabancı bir forumu da takip ediyorum oraya yazdılar bu bilgiyi. Eğer yanlış bilgi olsaydı silerlerdi.Puding ten genç görünüyor. Resmi açıklama mı?
Kız bildiğin ergen zaten. Ayrıca spoilerı ceviren de aynı şekilde çevirmiş sanırım.Ama tabi şöyle birşey de var kız ablalarını geçmek istiyor ve kraliçe olmak istiyor ve bir fanclub açmış. Bu beni baya düşündürüyor.
Gerçekten de 15 yaşında olabilir. Bakalım birdahaki sayıda açıklama yapacaklar mı.