Eğer spoiler doğru çıkarsa, "Mihawk yerine yonkou olsa Vista'ya tek atardı," diyerek Mihawk gömmeye çalışanlar beni bölümün konusunda beklesin.
Yalan deyin la bu ne
Eğer spoiler doğru çıkarsa, "Mihawk yerine yonkou olsa Vista'ya tek atardı," diyerek Mihawk gömmeye çalışanlar beni bölümün konusunda beklesin.
Yalan deyin la bu ne
Dümdüz? Dediğim şey şu: Bm nin her adımını biliyoruz. Amiral dövüşünde 10 gün sürdüğünü biliyoruz. Sen süreye atıfta bulundun. Ben dedim ki süreye o kadar takılma bu olayda çünkü bu seride sözde 100 yıldır dövüşenleri gördük. Sen olayı kestrmeden kapatıyorsun. Desen ki 10 günlük savaşta şöyle şöyle oldu eyvallah haklısın dicem ama öyle bir bilgi yok elimizde.böyle dümdüz argüman üreteceksen bir daha gelmem zaten.
Sanji öyle bir şey yapsaydı elli kere gömmüşlerdiBöyle ciddi bir ortamda Brook’un düşündüğüne bak!!! Karaktersiz !!
Hayır Sanji zaten yerin dibinde daha fazla gömemezler.Sanji öyle bir şey yapsaydı elli kere gömmüşlerdi
Vallaha geçen bölüm yorumunda yazacaktım. Koca Ana iniş yaparken, Brook'un Koca Ana'nın donunu görmesi lazımdı diye de, sonradan dedim bu kadar ciddi bir yerde yapmaz bu şakayı.Brook sonunda Bigmom'ın benekli donunu da sormuş.