Bölüm iste seçeneği harika olmuş. Her bölümde olması lazim bu seçenekBölümden ziyade bölümü değerlendirme kriterleri daha çok hoşuma gitti.
Mantıklı olur hem gemiye bir şey olmaz hemde BM den kurtulmuş olurlar o sırada pasta filanda yer aradan çıkar.Pastanın olmadığını gören Koça Ana kendi tayfasına hani burdaydı pasta diye geri dönüş yapabilir.
Aslında düşününce neden olmasın diyor insan işin içinde Pasta aşığı bir kadın var sonuçta .oha hacılar şimdi bu bigmom dan nasıl kurulacak tayfa ????
Hadi diyelim sanji geldi pastayı verdi bigmom yedi sevinçten bayılmadı güçlendi ve sanjiyi de öyle pasta yapabildiği için kızıyla cidden evlendirip tayfasına katmak isterse ne olacak DD
Hatta bununla da yetinmemiş güneş gözlüğünü çıkartarak insanları korkutmaya çalışıyordu pekoms balıkadam adasında. Kötü bir şaka diye güşünüp geçiyor insan ama gerçekten aynı sahneyi dolunayda çizmesi çok büyük show olur Pekoms için.Adam, Pekoms'a sırf bu yüzden güneş gözlüğü vermiş resmen.
BM sanjiye aşık olursa ne olacakoha hacılar şimdi bu bigmom dan nasıl kurulacak tayfa ????
Hadi diyelim sanji geldi pastayı verdi bigmom yedi sevinçten bayılmadı güçlendi ve sanjiyi de öyle pasta yapabildiği için kızıyla cidden evlendirip tayfasına katmak isterse ne olacak DD
Bilmiyorum bana garip geldi. Roger döneminde ve öldükten sonraki karışık dönemlerde bu kadını kimse zorlamamış mı acaba. Ama şuda var bu kadın hiç hasar almamış. Harbiden hiç savaşmamış olabilir.İlk kez olması doğal kadını bu kadar delirtip aç bırakan başka biri olmamıştır.Luffy iyi iş yaptı.
BM'nin karakterine uyar ama o noktadan dönüş olmaz. Yani Sanji gel benim aşçım ol diyebilir ama Sanji yok ben hayallerimin peşinden gidecem falan dedikten sonra tamam hadi git Sanji diyecek birisi değil. Olmamalı da zaten.Aslında düşününce neden olmasın diyor insan işin içinde Pasta aşığı bir kadın var sonuçta .