Cidden saka.Korkutuyorsun yapma böyle![]()

Cidden saka.Korkutuyorsun yapma böyle![]()
Büyük ihtimalle dolunay çıkar çıkmaz istem dışı değilde kontrollü olarak dönüşülen bir form olabilir.Hiç kullanması gerekmemiş olabilir.Hem eğitim falan filan birşeyler de vardı spoilerda.Bölüm çıksın tam anlarız.Bm korsanları Pekomstan görmemişler mi şimdi bu dönüşümü ?
Belirli güç artışı olabilir ama bizim minkin eti budu belli.Daifukuya falan zorluk yaşatmasın yeter.Alt tayfadan birilerini alabilir.Benim içim sorun olmaz.
Odaya laf dememin sebeblerinden diğeri ise tam sıkıştıkları anda yine saçma sapan bir şekilde kurtulmaları.Bu arc kaç oldu bu sayamadım.Yeter artık ya tam yakalanacakken saçma sapan bir şey giriyor araya.Asistanı odayı öldürüp yerine geçti benceKapı arkasından yolluyor çizimleri
Oda sıvasa gene iyi. Bence iyice buladı etrafa. Yeter artık kiminle kapışacaksa kapışsın da bitsin bu arc. Pasta ve aynadan gına geldiOda sıvadı diyenler nerede![]()
Elimizdeki malzeme buOda sıvasa gene iyi. Bence iyice buladı etrafa. Yeter artık kiminle kapışacaksa kapışsın da bitsin bu arc. Pasta ve aynadan gına geldi![]()
Pekoms girmez olaya benceBege geldiğinde Bigmom korsanları bizimkileri sıkıştırır o sırada da Germa tüm filo ile gelirse sağlam bir deniz savaşı izleyebiliriz.
Bu arada Carrot böyleyse Pekoms coşturacak muhtemelen:
![]()
Arkadaş dedi bugün abi pasta istiyorum diye valla zor tuttum az daha vuracaktim çocuğa . Eyy OdaOda sıvasa gene iyi. Bence iyice buladı etrafa. Yeter artık kiminle kapışacaksa kapışsın da bitsin bu arc. Pasta ve aynadan gına geldi![]()