Haftaya ve üç hafta sonra Jump'ın arası var*haftaya jump molası var,ondan sonrada bir bölüm gelir(luffy vs katakuri ya konuşur yada hiç göstermez) ..... sonrasında oda bey ara verir ..... 2018 de luffy vs katakuri görürüz.![]()
Haftaya ve üç hafta sonra Jump'ın arası var*haftaya jump molası var,ondan sonrada bir bölüm gelir(luffy vs katakuri ya konuşur yada hiç göstermez) ..... sonrasında oda bey ara verir ..... 2018 de luffy vs katakuri görürüz.![]()
Croco da Luffy'den çok güçlüydü. Luffy iman gücüyle yendi. Hatta Robin panzehir vermese üçüncüsünde de ölecekti. Luffy için iyi bir gelişme oldu Croco. Şimdi Kata da aynı şekilde.Kata Yeni Dünyanın Crocosudur gibi mi oldu acaba?
Havadan powerup çünkü, Jinbei niye aya bakınca dönüsmüyor bro, sorarım sana? Kendi çizdiğini inkar ediyor seri, Dwarflar niye dönüşmüyor da Minkler, ne alaka yani? Yaptım oldu diyor adam, biz de eleştiriyoruz, ben rahatsız oldum şahsen, şöyle bir tekniğim var ama yapınca böbreğimden kan geliyor dese eyvallah 10 numara derim, ama böyle gökten inince dayanamıyorum maalesef.Tavşanın güçlenmesi niye birçok kişiyi bukadar rahatsız etti anlamadım.
Sen bırakmadın mı hala.Gelecek bölüm bari luffy vs kata görücez.
Big Mom'ı görünce çıldırmış olmalısın o zaman.Havadan powerup çünkü, Jinbei niye aya bakınca dönüsmüyor bro, sorarım sana? Kendi çizdiğini inkar ediyor seri, Dwarflar niye dönüşmüyor da Minkler, ne alaka yani? Yaptım oldu diyor adam, biz de eleştiriyoruz, ben rahatsız oldum şahsen, şöyle bir tekniğim var ama yapınca böbreğimden kan geliyor dese eyvallah 10 numara derim, ama böyle gökten inince dayanamıyorum maalesef.![]()
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama olursa sıkıntı büyük değil inkıredibıl büyükErittikçe atletikleşiyorsa sıkıntı büyük.
Balıkadamlar su altında nefes alıyor. Ne alaka yani. Niye minkler, cüceler değil de Balıkadamlar.Havadan powerup çünkü, Jinbei niye aya bakınca dönüsmüyor bro, sorarım sana? Kendi çizdiğini inkar ediyor seri, Dwarflar niye dönüşmüyor da Minkler, ne alaka yani? Yaptım oldu diyor adam, biz de eleştiriyoruz, ben rahatsız oldum şahsen, şöyle bir tekniğim var ama yapınca böbreğimden kan geliyor dese eyvallah 10 numara derim, ama böyle gökten inince dayanamıyorum maalesef.![]()
bunların altın haftası vardı, ne zamana denk geliyor?Haftaya ve üç hafta sonra Jump'ın arası var*
BMde bir abukluk yok, kadının anormal doģduğunu anasiyla babası da söylüyordu. Otohime den şirahoşi doğuyorsa ben BMye normal derim. Kadin çocukken sahip olduğunun üstüne ekleyerek ilerlemiş.Big Mom'ı görünce çıldırmış olmalısın o zaman.Havadan felan değil direk doğuştan.
![]()
Suda yaşıyorlar çünkü, solungaç solunumu yapacak şekilde evrilmişler, Jinbei misal karadayken mehtap görünce evrim geçirse haklısin derdim ama diyemiyorum.Balıkadamlar su altında nefes alıyor. Ne alaka yani. Niye minkler, cüceler değil de Balıkadamlar.