Sen beğensen şaşardım zatenDaha kötü, klişenin dibini sıyırıyor, bunla da yetinmeyip fanlara oynuyor.Kurtadamın dolunay dönüşümü yahut Saiyanların maymuna dönüşmesi bilindik şeyler, ama Oda ne yapıyor, playboy tavşanı.
![]()

Sen beğensen şaşardım zatenDaha kötü, klişenin dibini sıyırıyor, bunla da yetinmeyip fanlara oynuyor.Kurtadamın dolunay dönüşümü yahut Saiyanların maymuna dönüşmesi bilindik şeyler, ama Oda ne yapıyor, playboy tavşanı.
![]()
Katılıyorum, Mangaka istediği kadar round kaybetsin nakavt ederse kazanır demek istiyor sanırım1. roundu o şeylerin altında bırakıp gittigi an diye sayabiliriz. 2. round ayna dünyasından çıktı diyedir büyük ihtimal. Ama roundlari kaybettiğin icin savaşı kaybetmis sayılmazsınız demiş Mangaka.![]()
Ne diyorsun yani caiz midirTottoland komple böyle, zaten minkler bizimkilere lesser mink diyordu. Yani tüysüz minkBizimkilere göre de minkler tüylü insan xD
Barbaros reis filler karakter olmasa iyiydi.Herşeyi işliyon bari bir Türkiye arcı falan da yap hazır Aladdin de var. Arap marap yap ortaya karışık bişeyler.
haftaya jump molası var,ondan sonrada bir bölüm gelir(luffy vs katakuri ya konuşur yada hiç göstermez) ..... sonrasında oda bey ara verir ..... 2018 de luffy vs katakuri görürüz.Gelecek bölüm bari luffy vs kata görücez.