Aga eyvallah güzel demişsinde, burda hakiden bahsediyorlar ve hakinin temelini öğreticem diyor. Uyanışla ilgili neden birşey söylesin? Belki logia savunmasına bir çare üretebilirdi veya bilgilendirebilirdi. Ancak flashback'te söylediği gibi. Bu haki mevzusunun gerçek gelişimi seni zorlayacak, senden üstün biriyle kapışınca patlıyormuş. Ray'le ölümüne antreman yaparmıydı evet olabilirdi, ama bu kadar titiz düşünmekte çok zorlama. Oda böyle istemiş ve gayet güzel. Anlamıyorum yaniBak mesela şu sayfa çok saçma. Adam temelleri öğreteceğim diyor. Burdan nasıl sadece temelleri öğreteceğini anlıyorlar aklım almıyor. Temel derken adam logia savunmasından, farklı şekillerde b.haki kullanımından, k.haki ile ada taramaktan, k.haki ile geleceği görmekten, meyve uyandırmaktan falan bahsediyor halbuki. Yoksa niye herşeyi öğrettim desin. Herşey dediği temeller olamaz, OLAMAZ! KESİNLİK OLAMAZ!
Çünkü temeli yetenekli olduğu halde 2 senede öğreneceğini öngören Ray hafif bön. Matematik gibi birşey, sayıları ve işlemleri öğretince direk integral falan alabilir insan. Cidden insan gerçekten hayret ediyor.
Edit:Basit bi cümle sonuçta, herşeyi öğrettim demesinin altında niye bu kadar fazla şey arandı veya forum niye buna çok takıldı onuda anlamadım. Haki hakkında konuşuyorlar ve spoilerdeki flashbacki gördüğümde ben bunu şöyle algıladım. Haki hakkındaki gerekli bilgileri vermiş yani.
Son düzenleme: