Güzel yorumun için ben teşekkür ederim asıl.Şu ana kadar gördüğüm en iyi analiz teşekkürler, hep bu şunu tekler şu şunu tekler muhabbeti dönüyordu forumda
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim asıl.Şu ana kadar gördüğüm en iyi analiz teşekkürler, hep bu şunu tekler şu şunu tekler muhabbeti dönüyordu forumda
Hahhaha ya evet mantiksizca olmus hahahs kafalar pert . Dun cok enerji harcayinca heralde sabah acisi ciktiOda'dan daha iyisini beklerdin ama şaşırtmadıysa paradoks çıkıyor ortaya
Hahha -yavassss cigerimizi soktunuz -Sanji fanları yavaşşşş ciğerimizi söktünüz.
40 yıllık romalıyım böyle yorum görmedim ibretlikSanji'nin saldırdığı adam Sanji'ye bakmıyor, varlığının farkında bile değil, üstüne Doflamingo kalibresinde biri değil.
Hadi sıralayalım Kocana Korsanlarını
1-Kata
2-Kraker
3-Smoothie
4-Oruç'un indirdiği bebe
5-Perospero
Bu adam en iyi ihtimalle 6. adamı falan. Daha bunun Streusen'i, Amande'si, Daifuku'su falan var sıralamalarını bilmiyoruz.
Luffy'nin kendisine ebesinin nikahından uçuşunu izleyip, refleks gösteremeyen Doflamingo ile düşman olarak algılamadığı birinden tekme yiyen Oven'i bir tutup, karşılaştırma yapıp, üstüne Luffy anca g4 ile Sanji hızında olur dersen bir tebriği hakkedersin.
Aynen bencede en guzel sahneydi