Master of Puppets 23 Kas 2017 #12 "Haki is something that depletes" Mantra da zamanla azalıyormuş, Luffy de sonra "onunki de illaki zaman içinde azalmıştır" dedikten sonra kendine sinirlenip, "HAYIR ONU TAM GÜÇTE YENECEĞİM" diyor. TOP-KEK.
"Haki is something that depletes" Mantra da zamanla azalıyormuş, Luffy de sonra "onunki de illaki zaman içinde azalmıştır" dedikten sonra kendine sinirlenip, "HAYIR ONU TAM GÜÇTE YENECEĞİM" diyor. TOP-KEK.
amaneden 23 Kas 2017 #14 RocheFelix dedi ki: @amaneden Bölüm nasıl köftehor? Beğendin mi Genişletmek için tıkla ... 1.000.000.000 'lik bölüm.
RocheFelix dedi ki: @amaneden Bölüm nasıl köftehor? Beğendin mi Genişletmek için tıkla ... 1.000.000.000 'lik bölüm.
RedTeroR 23 Kas 2017 #15 Bege için çok iyi verdim bölüme bu arada Sanji hız konusunda Luffy'den üstün
Teach 23 Kas 2017 #16 Sanji reisin tekmesi için bile çok iyi verilir. Gerçi ayağımı kırıldı ne oldu tekmeyi atınca anlamadım bi yamuldu sanki.
Sanji reisin tekmesi için bile çok iyi verilir. Gerçi ayağımı kırıldı ne oldu tekmeyi atınca anlamadım bi yamuldu sanki.
Master of Puppets 23 Kas 2017 #18 RedTeroR dedi ki: Bege için çok iyi verdim bölüme bu arada Sanji hız konusunda Luffy'den üstün Genişletmek için tıkla ... Tek karelik efsane analiz. Bir gün de şaşırt be biraderim
RedTeroR dedi ki: Bege için çok iyi verdim bölüme bu arada Sanji hız konusunda Luffy'den üstün Genişletmek için tıkla ... Tek karelik efsane analiz. Bir gün de şaşırt be biraderim
Monkey D. Dragon 23 Kas 2017 #19 Luffy ileriyi görmekle neyi kastediyor anlamadım. Haki olarak Kata gibi bu yeteneğe sahip olmak mı yoksa normal zaman olarak mı acaba?
Luffy ileriyi görmekle neyi kastediyor anlamadım. Haki olarak Kata gibi bu yeteneğe sahip olmak mı yoksa normal zaman olarak mı acaba?
NiTian ErXing 23 Kas 2017 #20 Bir çevirmenimiz olsaydı şimdiye bölümü Türkçe okuyabilirdiniz... Nerde o eski günler.