Şahsen artık Sanji’yi eleştiresin gelmiyor.Tıpkı Luffy’yi saçma sapan durumlara soktuğu için Oda’ya küfür ediyorum.Ortalık baya karışık. Sanji yine ne diyor acaba? Konuşmadan, işini sessizce halleden; eski çakal Sanjimizi özledik.
Tüm tayfa gitmeme sebebini sen de biliyorsun, sonuçta burada hepimiz manga takip eden insanlarız Ha tüm tayfa gelse de döve döve alacak hali yok, bu yüzden az kişi gelmesinin daha mantıklı olduğu da açık.Lobby ile burası bir değil ama. Yonkou adası bu. Düşün.. Sen Marineford'un varını yoğunu topladığı yonkouya dımdızlak gidiyorsun. Ve buranın Marineford'dan bir farkı daha var. Deplasmana değil yonkou evine gidiyorsun. Yanında kim var ? Namı, Brook, Tavşan. Aferin Alemin en zekisi sensin zaten Luffy. Kimse bana tayfayı düşünüyor muhabbeti yapmasın yani
Hemen neden amiralleri işin içine katıyonuz.güçlü diye İlla amiral civarı mı olmak zorunda.Amiraller o katayı gömer katayı da çok severimKata en fazla amiralin bir tık altıdir.
Bir iş yapıyorsan adam gibi yaparsın. Wb onca gücüne rağmen Ace'i kurtarmaya müttefikleriyle gidiyorsa sen kim köpek 3 kişiyle yonkou adasına gidiyorsun ? Madem az kişiyle gitmek mantıklı git o zaman tek başına ?! Bana ters, sizi bilmem. Neyse bölüm çıkmış, bir bakalım hele.Tüm tayfa gitmeme sebebini sen de biliyorsun, sonuçta burada hepimiz manga takip eden insanlarız Ha tüm tayfa gelse de döve döve alacak hali yok, bu yüzden az kişi gelmesinin daha mantıklı olduğu da açık.
Ve tayfasının herhangi bir ferdinden ASLA vazgeçmeyeceği defalarca işlenen bir Luffy var elimizde, aksi bir şey bekliyorduysanız çok enteresan.