H. Haki insanlardan hakisini çeken bir güçtür belki. Hakisi olmayan ya da zayıf olanların gücü kalmıyordur ve hakisi çok olanlar yalnızca hakisinin bir kısmını kaybettiği için bayılmıyorlardır.Luffy de haki kalmadi ki h.h durumu olsun
Öyle olsa çok güzel olurdu ama Ray'in sürekli kullanamam demesi pek mantıklı olmaz o zaman.H. Haki insanlardan hakisini çeken bir güçtür belki. Hakisi olmayan ya da zayıf olanların gücü kalmıyordur ve hakisi çok olanlar yalnızca hakisinin bir kısmını kaybettiği için bayılmıyorlardır.
Mingo'nun sağ kol etmeyeceği aşikar ama direten arkadaşlar olacaktır.Katakuri g4 süresini de üstünlükle geçirmiş. Kata şu andan itibaren yenilse de Dofy'nin bir sağ kol etmeyeceği netleşti.
Mingo kk len.Mingo'nun sağ kol etmeyeceği aşikar ama direten arkadaşlar olacaktır.
Vurur vurmaz çıktıysa handikaplı olduğu zaten açık ortaya çıkacak. Bazı arkadaşlar kabul etmiyordu.G4 süresi gene iyi dayandı, ben daha çabuk biter sanıyordum.
Benim için çok önceden netleşmişti ama bu bölümle manga onaylı oldu artık diye düşünüyorum. Direten olabilir o da onların fikridirMingo'nun sağ kol etmeyeceği aşikar ama direten arkadaşlar olacaktır.