Kesin. Bugün spoiler çıkma ihtimali ise belki.Kesin mi yarın çıkacağı? Yani bu gece gelir mi spoiler?
Kesin. Bugün spoiler çıkma ihtimali ise belki.Kesin mi yarın çıkacağı? Yani bu gece gelir mi spoiler?
One piece serisi kaplumbağa ömrü ile gerçekleşiyor.15 kaplumbağa günüymüş o da.Editörler iyi gaz veriyor.
Yazılanlardan beklenmedik şeyler olacağı ve Luffy vs Kata'nın devam edeceği çıkıyor, ama geçen sene arkın bitmesine 15 bölüm kaldı diyen de bu beynamazlardı.
Big Mom normal olmadığı için yine normalin dışında bir şey yapacağı kesin gibi.Mutfakta bir aşçı sanjinin kremasından biraz yedikten sonra ne hale geldiğini gördünüz
Bm hepsini yiyince ne olacak aceba.
Kesin olmadığı için bir şey diyemiyorum.Luffy is still being pursued by the Big Mom pirates, but Sanji's father helps him. Afterwards he goes to a place called Marshmallow island (?) with Brulee's help. Katakuri is having his snack time and Luffy enters a new G4 form called "Ball Man".
@amaneden böyle bir şey gördüm.
Fake yüksek ihtimal zaten araya attım öyle neyse yarın gelecek bölüm diyorsun araya atmaya da gerek yokmuşKesin olmadığı için bir şey diyemiyorum.