Uyanış falan görmedik orada. Bu güç çok ekstrem. Hakiyi detaylı işlemesi de önemli zira adamlarda logia savunması var. Detaylı işlediğinde "haa harbi sağlam k.bakışı, b.hakisi varmış" demen işten değil. Uyanış ile her yeri magma, ışık olmuş şekilde gördüğünde (böyle olursa) daha korkunç gözükür. Marco mesela, saldırı gücü zayıf denir ama aslında amiraller hayvan ama o Marco muhtemelen Kata'dan falan güçlü, görürsek anlaşılır. Rakibe göre karakterin bıraktığı imaj değişiyor, onu anlatmaya çalışıyorum. Luffy karşısında bunları görsen diye o yüzden dedim. Kata karşısında görsen de keza. Kata haki kullanmak zorunda vurmak için çünkü karşısı logia, ama diğerleri öyle değil.Bence Fuji ne Aka'dan ne Aokiji'den güçsüzdür.Hatta olası bir dövüşte Fuji'nin Aka'yı yenme ihtimali vardır.Meyveyi yeni yediğini sanmıyorum.Hakiyi daha detaylı işlemesi karakterlerin daha güçlü bir şekilde döneceği anlamına gelmiyor.Mesela mfde haki kavramını tam oturtamadı bu yüzdende çok sağlıklı dövüşler izleyemedik.Ama güç dengelerini orda gayet iyi bir şekilde verdi mangaka.Akainu'nun Marco'nun Aokiji'nin güçlerine daha sonra detaylı bir şekilde değinirse bu amirallerin güçlendiği anlamına gelmicek,olan mevcut güçlerini daha iyi anlamış olucaz sadece.Bu yüzden çıtanın yükseldiğini düşünmüyorum ben.Sadece bazı kavramların seriye daha iyi oturtulmasıyla seviyeler daha iyi anlaşılacaktır.Ama dediğim gibi güç dengeleri aynıdır.Yani Kizaru mfde Marco'dan ne kadar üstünse Kizaru'nun gücüne değinildiğinde yine aralarındaki fark o kadar olucaktır.
Shiryu'nun,Pizarro'nun daha güçlü bir şekilde olucağını düşünüyorum ama bu tamamen son boss olmalarından dolayı.Zaten Teach WB'nin dark versiyonu.Bu yüzden genç WB ayarı olma ihtimali epey kuvvetli.Aynı şekilde tayfasının güç seviyeside daha yukarıda çıkabilir.
Öte yandan Akainu-Kizaru çok dayanıklı adamlar, bunları yumrukla indirecek adam azdır. Ama magma adamı deler, Kizaru adamı elek eder. Luffy karşısında soğukkanlılığını yitirmesi birkaç yumruk yemesine sebep oldu ama Akainu'dan yiyeceği tek meigou öldürür. Kizaru'nun bir lazer sağanağına yakalanması işini bitirir. Pilli bebek Luffy ile dövüşmeye benzemez. Bu adamlar o hayvani meyvelerle 10 gün kapışabiliyor. İki saatte şarjı biten Luffy'e benzemezler. Ondan diyorum, amiralleri böyle ayrıntılı, uzun bir savaşta gördüğünde aklına Kata falan gelmez. O açıdan Kata'dan güçlü olan amiraldir düşüncesi doğru olmayabilir. Aradaki tiki bilmiyoruz. O yüzden Queen daha güçlü çıksa şaşırmam, sen de şaşırma derim.