Lastik sürtüne sürtüne alev alacak bir madde değil broSanji nin dj tekniği açıklanacak gibi. Luffy lastik sürtünmesi ile yapıyor kanımca...
E. Oda bu tarz şeyleri yaptım oldu'ya getiriyor işte ne yaparsın..
Lastik sürtüne sürtüne alev alacak bir madde değil broSanji nin dj tekniği açıklanacak gibi. Luffy lastik sürtünmesi ile yapıyor kanımca...
+1. Forumun geleneksel Şiki gömme festivaline hoşgeldiniz. Bu yıl her yıl olduğu gibi Yonko çöpmatelerini şikilerle denk görüyoruz.Bu Pedro'nun lafı yalan oldu ha, Jinbei seviyesinde bir adamı olduğunu bilmiyordum yaptı. Şimdi hepsi Jinbei çıktı, bu nasıl iş.:d
Şiki ne alaka dedim bir an. Bari Shichi yazsan. Şiki deyince aklıma Altın Aslan geliyor.+1. Forumun geleneksel Şiki gömme festivaline hoşgeldiniz. Bu yıl her yıl olduğu gibi Yonko çöpmatelerini şikilerle denk görüyoruz.
Senin yorumunu görmesem anlamayacaktım. Benim de aklıma o geldi.Şiki ne alaka dedim bir an. Bari Shichi yazsan. Şiki deyince aklıma Altın Aslan geliyor.
Aynen Moria ve Croco yonkoya yürümüş adamlar.2 tane lordda h.haki var.Jinbei desen her fırsatta filo amirali korsanı övüyor.Mihawk biliyorsun isterse kk olur. Ama komutanlar bu adamları ezer geçer oluyor bir anda.+1. Forumun geleneksel Şiki gömme festivaline hoşgeldiniz. Bu yıl her yıl olduğu gibi Yonko çöpmatelerini şikilerle denk görüyoruz.
Senin o gelmiş gene ilk, o da bir şey.Şiki ne alaka dedim bir an. Bari Shichi yazsan. Şiki deyince aklıma Altın Aslan geliyor.
Sana bir level üstünü vereyim, KK'ya yürümüş adam!Aynen Moria ve Croco yonkoya yürümüş adamlar.2 tane lordda h.haki var.Jinbei desen her fırsatta filo amirali korsanı övüyor.Mihawk biliyorsun isterse kk olur. Ama komutanlar bu adamları ezer geçer oluyor bir anda.
Komutanlar bırak yonkoya yürümeyi karşısında adım atamazlar el pençe divan durup tek laf edemezler.Sövülüp durulan Apoo misali biat etmiş bu adamlar çapları ortada yani.
Hepsi aynı sınıfta olamaz ki. Buggy trol onu geçtim. Law ile Dof bir mi ?Aynen Moria ve Croco yonkoya yürümüş adamlar.2 tane lordda h.haki var.Jinbei desen her fırsatta filo amirali korsanı övüyor.Mihawk biliyorsun isterse kk olur. Ama komutanlar bu adamları ezer geçer oluyor bir anda.
Komutanlar bırak yonkoya yürümeyi karşısında adım atamazlar el pençe divan durup tek laf edemezler.Sövülüp durulan Apoo misali biat etmiş bu adamlar çapları ortada yani.