Abi dedim ki sonunda rakibini küçümsemeyen adam gibi adam diyebileceğim bir düşman çıktı sonuç... Oda illede kötüyü çok kötü iyiyi çok iyi yapacak.
Ben o hadsizliği yapamam.Ya da bu bal neden sadece Luffy’de diye de sormak lazım
Bal falan değil hepsi yazarın Kurgusu.
İşte Deus ex Machina deniyor buna terminolojide. Luffy gelmiş geçmiş en ballı karakterdir, çünkü E. Oda bütün dokunuşlarını Luffye yapar. Yani şurda Luffy yerine Kidd olsa 50 kere ölmüştü ama Luffy her zaman olmadık yerde olmadık şekilde kurtarılır. Adam resmen 3 kişiyle yonko mekanını dağıttı ve biliyoruz ki kayıp vermeden gidecek burdan. Dayak falan da yemedi, Crackeri yardımla yendi, Katakuriyi de yenecek.Pedronun ölduğü bile net değil. Diğer tarafta ise bedevi Kiddin üzerine Kaido düsüyor.Yanılıyorsun. Gerçekte Op diye bir simülasyon var ve Oda sadece gerektiğinde tanrı misali müdahelede bulunuyor. Oda karışmasa işler çok farklı olurdu yoksa.
Aynen bu yeni bir tür, çok ilginç gerçekten.Karakterin lay lom deyip yuvarlana yuvarlana şeker yemesi haricinde gücünde bir problem yok. Armamenti aşan şeyler vardır çevirisi bana mantıklı geldi. Luffy'nin ellerini yamultan acayip bir koka türü kullandı bunu da ilk defa gördük.
Ee bu işler böyle. Kid de akıllı olsaymış da çalışıp çabalayıp ana karakter olsaymış. Olamadığı için Kaido'dan küsküyü yiyip mapusa düşmüş işte. Kid'de bal olmadığı için onun yancısı Killer da balsız kalmış doğal olarak. Kimbilir o gariban ne haldedir şu an.İşte Deus ex Machina deniyor buna terminolojide. Luffy gelmiş geçmiş en ballı karakterdir, çünkü E. Oda bütün dokunuşlarını Luffye yapar. Yani şurda Luffy yerine Kidd olsa 50 kere ölmüştü ama Luffy her zaman olmadık yerde olmadık şekilde kurtarılır. Adam resmen 3 kişiyle yonko mekanını dağıttı ve biliyoruz ki kayıp vermeden gidecek burdan. Dayak falan da yemedi, Crackeri yardımla yendi, Katakuriyi de yenecek.Pedronun ölduğü bile net değil. Diğer tarafta ise bedevi Kiddin üzerine Kaido düsüyor.
Hocam trollüyor müsün ciddi misin anlayamıyorum Ne cevap yazacağımı bilemiyorum.Aynen bu yeni bir tür, çok ilginç gerçekten.