Dün uyurken farkettim bunu, yazacaktım şimdi sen yazınca hatırladım.Bölüm 388: İkinci Vites
Bölüm 883:
Ahaha.
Bölümü okuyunca yorumlarım su an okuyamam.Ne alakası var saldırıları atlatmasıyla söylediklerimin, Saldırıları atlatması tamamen şahsı başarısıdır. Ama Ana'nın evlatlarının konuşmalarını oku seninkinin en büyük özelliği balı hatta bu bal öyle planlı programlı işliyor ki bildiğin göklerden gelen bir karar vardır demiş adam
1. Kuzan sudan başka neyi dondurmuş? Bana bir tane örnek gösterebilir misin? Bir şeyin yüzeyini buz ile kaplamak ve onu kalıcı olarak buza çevirmek aynı şey mi? Punk Hazard'ın yarısı tamamen buz mu olmuş, Yoksa soğuk bir iklim mi var?1. olarak olayı su donmaya meyillidir şeklinde açıklamayı doğru bulmuyorum. Neticede Aokiji sadece suyu dondurmuyor.
2. olarak
bunu eklemek istedim.
Ayrıca eğer Kuzan sadece yüzeysel dondursaydı adanın yarısını buz yapamazdı diye düşünmekteydim.
3. olarak ise işte tam bu farkı logia ve paramecia uyanış farkı olarak görmekteyim.
İşte o yüzden daha da zevkli. Birde mızrağının ismini laf arasında havalı havalı söyletmeseydi tam olurdu da. Neyse o da anime manga aleminin bir olayı.Bu Reiju neden bağcılar bebesi gibi oturmuş
@Alpamis
Değil işte kaç bölümdür itinayla dayak yiyor şimdi üstüne G4 e geçiyor
Bu arada Katakulli şuana kadar gördüğüm rakipler içinde kişiliği en sağlamı.
Ego yok,kibir yok rakibi küçümsemek yok helal len katakulli böyle düşmanlar görmek istiyoruz.
G4'e geçiyor diye handikaplı değil diyebiliyor muyuz? Normalde 1 saat kullanacağı g4ü 20 dakka kullanıyorsa handikaplıdır.Bu Reiju neden bağcılar bebesi gibi oturmuş
@Alpamis
Değil işte kaç bölümdür itinayla dayak yiyor şimdi üstüne G4 e geçiyor
Bu arada Katakulli şuana kadar gördüğüm rakipler içinde kişiliği en sağlamı.
Ego yok,kibir yok rakibi küçümsemek yok helal len katakulli böyle düşmanlar görmek istiyoruz.
Subliminal mi bu yoksaBölüm 388: İkinci Vites
Bölüm 883:
Ahaha.