Bence baya komik şuan şu Sanji'nin yaptıkları aşırı soğudum karakterden
sırf Sanji yüzünden çok kötü adam aldığı tek güçlendirme yemek üstüne 2 yıl önce koklayarak tarif bulamadığı için Kuma Kizaru pert etti zaten baya haklısın Oda.
Sırf o harika tsunami sahnesi ve bir yonkounun gücünü iyi yansıttığını düşündüğüm için son sayfa hatırına orta verdim bölüme yoksa ilk 10 sayfa çokta önemli değildi daha fazla sanji görmek istemiyorum
Gelecek bölümde yardım gelicek gibi duruyor.Gelmezse zaten biticek işleri.Gelebilme ihtimallerine göre 3 e toplarsak
1. Balık adamlar gelir
2. Germa gelir
3. Denizciler gelir
Şahsen balık adamların gelmesini istemiyorum,Germa desen ne yapıcak kendilerini kurtardıklarını şükretsinler
Denizcilerin gelmesi bence baya güzel olurdu yani hani Bigmom deniz ortasında kafayı yemiş durumda en iyi adamlarından uzak,en iyi adamı lastik tokatlıyor,adası yıkılmış vaziyette adamları dağılmış durumda gerçi gemiyle arkasından bir filo geliyor tam karşıdan bir denizci filosu ve amirali-amiralleri gelse ne kadar harika olurdu
tabi gönül ister Luffy artık yardım almasın tayfa kendine yetsin durumdan kendileri kurtulsa demek isterim ama tayfanın tamamı bir arada değil bunu bir bahane sayabilirim
neyse bakalım önümüzdeki bölüm neler olucak